Lördag 14 Juli 2012 och Söndag 15 Juli 2012♥

 
Lördag 14 Juli 2012. 
 
Vaknade upp 08.30 idag, för att fixa iordning det jag inte han göra dagen innan. 
Så åt frukost och hoppade in i duschen en snabbis, därefter upp och fram med damsugare, för att damsuga snabbt. Fixat båda sängarna och städat lite grann. Runt klockan 12 kom Josefin hit. Satt och lyssnade på musik och snackade lite tjejsnack. Allt lika roligt! 
Runt klockan 2 halv 3 körde mamma ner oss till Grebbestad, och var där till 8 ungefär? 
Tjejer och killar fulla och så jävla roliga att prata med. Kom fram en så SJUKT snygg kille och började prata med oss, och gud va vi skratta. Runt klockan 7 började finalen av talangjakten och gud ja, alla va riktigt duktiga, men Jakob och Matthew var helt klart bäst, och kom 1:a. Fatta ballt? :D
Träffade alla fina vänner som va evigheter sen, och massor med SNYGGA killar! Döör.. 
Fast en kille slår allt! ;) 
Så runt 8 ringde mamma och sa att hon va vid Ica för att hämta oss, så vi åkte och hämtade Christoffer på jobbet och så beställde vi en stor jävla familje pizza och godis. Fläskade hela kvällen och kollade Johan Falk. Så underbart bra! 
 
 
 
Söndag 15 Juli 2012.
 
Natten va RIKTIGT varm. Vaknade upp klockan 11, och låg kvar i sängen och pratade en stund, runt halv 12 gick vi ner och käkade frukost, runt 12 var vi färdiga och gick upp klädde på oss, och direkt efter kom Josefins mamma och pappa för att hämta upp Josefin. Han inte att göra något idag, lite synd, menmen. Kommer fler dagar.
Så nu sitter jag här och bloggar, haha. 
Känner att det var varit riktigt dåligt med bloggen på sista tiden, vilket inte är bra! 
Hara lite dåligt samvete för det. Men har bestämt mig för att jag ska vara med aktiv med bloggen nu och att det inte ska vi såhär! Så får hoppas att det kommer fungera! Bara att hålla tummarna! 
 
 
Solen lyser riktigt skönt idag iallafall, så blir väl snart att dra ut lägga sig i solen en stund eller lira lite fotboll. Till kvällen blir det ut att springa OM jag orkar, och därefter blir de en lite stund med mig själv. Så fram med aniktsmask och allt annat! AWESOME! :D
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Emmaa ♥

Tack för igår Beccis! Så härlig är du :-D
får hitta på något någon dag <3

Pussokram!

Svar: Tack själv hjärtat, och tack ännu en gång! Det får vi ta och göra ja!

Puss&kram! <3
Rebecka♥

2012-07-15 @ 16:41:19
URL: http://zoomsisters.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0