Att sakna någon så mycket som nu är helt obeskrivligt.

Att tänka varje dag, varje minut är ansträngande. Att verkligen fatta hur mycket man saknar någon efter en dag är helt ofattbart. Veta inuti mig själv att jag inte ska tänka på personen. Efter ha ljugit och inte talat sanning var en mardröm för mig. Att stå och höra orden komma in i huvudet och bara ekar i huvudet varje sekund var hemskt.
Att en, två dagar efter pratar och får kommentaren "jag saknar dig". "jag saknade dig mer än ja trodde jag skulle göra" att höra det, inser man att personen kan ha känslor. Att verkligen förstå vem du var, förstår ditt beteende, förstå ditt spel. Att bli sårad är inte alltid härligt. Att känna att det saknas en bit som inte finns längre.. Dagarna kommer att gå vidare, så jag också. Dagen blir vad jag gör den till, mer kan jag inte göra.


Film & mys framför tv:n.❤

Precis satt mig framför tv:n och kollat film med pappa och pappas kompis.
Vet inte riktigt vad filmen heter men aja.
Ska snart ner till köket och hämta godis och chips, kan det bli bättre?
I morgon bitti blir det att gå till Stina en stund på eftermiddagen. Kommer säkert upp en massa bilder och små inlägg under dagen.


~Fyll inte livet med år, utan åren med liv~

Ojj, tiden går verkligen snabbt när man har roligt. Idag åkte Annie hem, vilket var tråkigt. Haft en underbar gårdag + en stund idag. Igår stod jag och Annie för maten, blev grillat kött med gröna grönsaker och potatis bollar och beanese sås. Riktigt gott faktiskt, efterser grillade vi mashmallows.
(stavning där ja)
Så idag har jag städat efter oss på rummet, kan meddela att det inte var så snyggt efter, haha. Varit i affären, handlat lite godis och sushi grejer tills ikväll.


RSS 2.0