Ny blogg!

Återgår till min gamla blogg som jag har haft i evigheter, men inte gjort något med. Så sluta följ denna nu, och kolla in på min andra i stället! 


http://www.nattstad.se/Rebeckaofelia 
 
http://www.nattstad.se/Rebeckaofelia
 
http://www.nattstad.se/Rebeckaofelia
 
 

Kvällens träning!

Nu ska jag snart ut och "plan" och röra på fläsket.. haha, nejdå! Men röra på mig lite grann, så härligt att efter kunna fläska hur mycket som helst.. fast gör de 24/7 ändå.. xd 
 
 
TROOOR JAG HAR LITE BROTTTTTTTTTTTOM.. VI SYNS EFTER.. PUSS & KRAM! 
 
 
SÅ ÄR HON TYP MODELL.. :OOOO 

Godnatt sötnosar!

Nu är man trött efter första dagen på veckan. Alltid lika trött..

Skulle vara duktig idag, men de gick inte direkt så jätte bra.. Slutade med att jag bakade kladdkaka och prata telefo, men inget pluggande.. Haha orkar inte med mig själv...

Men har kommit fram till att jag har två bloggar tror jag och den ena är på nattstad, jag gillar den stark, måste bara fixa hedern och lite, så funderar jag på om jag ska byt till den igen, för http://blogg.se">http://blogg.se">http://blogg.se">blogg.se appen suger STENHÅRT och sedan så är den svår att förstå sig på.. Så om ett tag skriver jag när bloggen är klar! Kommer blogga här tills den är klar!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3080053/images/2012/pic_507c7146e087c348af3e019b.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3080053/images/2012/pic_507c7146e087c348af3e019b.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3080053/images/2012/pic_507c717addf2b3239d000ff5.jpg" class="image">


Då blir man glad!

 
Sånt här blir man bara glad över! 
Sjukt söt & snäll! 
Pussar till dig! 

5. Vad är kärlek?

Vad är kärlek? 
- Himla bra fråga.. Tror faktiskt varje person tolkar det på sitt egna sätt. Jag menar, en del vet inte ens vad det är och kan inte ens förstå va det innebär, mendans andra tar de allvar. 
Kärlek är en känsla som finns hos varje person, oftast. Både gott & ont. För mig är kärlek mellan kille och tjej, för andra kan de varar tjej & tjej eller kille & kille. Inget fel med det! 
 
Jag vill ha en kille som inte är perfekt, men ändå perfekt för mig. Kärlek är en känsla mellan 2, och man ska kunna gör de man vill, utan att något jävla pucko ska komma och förstöra! 
 

Måndag 15 oktober!

God morgon!

Hann inte blogga alls förut. Skulle egentligen ha bloggat hemma, men hade fullt upp så jag får göra det nu från mobilen! Funkar lika bra, bara att blogg.se appen är sååååhääär trög & separ as mycket..


Men ny vecka & nya tag! Det gillar vi..
Denna veckan blir det prov och inlämning av uppsats. Inte direkt taggad.. Men får se hur det går!


Söndags stilen är snygg osv..

 
Godnatt! 
Nu ska jag fixa det sista tills imorgon och sedan sova, är trött efter dagarna! 
Bloggar imorgon på morgonen, om jag hinner! 

Dagens inköp!♥

 
Hej på er sötnosar! 
 
Äntligen satt mig och försökt andas lite grann. Full fart sen man vaknat, så nu är man ganska död. 
På bilden ovanför ser ni vad som kom med hem. Och kan säga 3 par skor idag och har redan typ 10 skor..:s 
Har en känsla av att mina skor kommer ta upp en heeeel del av min garderob snart! 
Men alltid roligt med nya grejer! 
 
Ikväll blir det "egen" tid med mig själv, skönt! 
Ska sätta på en ansiktsmask och fixa naglarna, in u duschen osvosv. 
Imorgon är det ny vecka med prov och inläming av uppsats, inte taaaaggad!?! 
Men hoppas denna veckan blir bra också! 
 
XoXo

Lunch! :D


Kvällens aktivitet!

Haha, detta blir en av kvällens aktiviteter!


Sötaste hunden!


God morgon!

Dagen börjar med att man vaknar upp kl. 10.00, av att man måste på toa..FML!
Ska strax ner och börja käka frulle, samt klä på mig, fräscha upp mig!

Får trots allt besök idag av en lärare till mig, haha! Anna Joling, och hennes familj kommer med en lite vovve, en bolognese! Jag är galen i hundar!
Har själv försökt att få mamma och pappa att köpa en hund, så vi har kollat på en bolognese, så vi ska trycka näsan i hunden och kolla om vi känner av någon allergi, eftersom hela min familj är allergiska!
Sedan kommer även fina vännen hit, Martina! Kommer här någon gång på dagen!

Så nu måste jag skynda mig lite grann, bloggen kommer vara rätt uppdaterad, hoppas jag iallafall.
Puss & kram!


2. Min första kärlek!

Oj, guud! Det tror jag inte ens att jag kommer ihåg! Va årsen jag "hittade" min första "kärlek". 
Och jag vet inte ens om man kan kalla det "kärlek". Ni vet, liten och tror man är så himla "stor" och man är tillsammans med någon, värsta cooolt! :D 
 
Men om jag inte har helt felt så tror jag det var en kille i min klass när vi gick i 4/5. Marcus Mentzer, tror jag det var! Har en massa minnen med han, och guud, han är en underbar kille nu också! Dock går vi inte i samma klass längre, men. Han och jag har varit tillsammans ett antal gånger. Kom inte ihåg hur många, men det var nog över 10 gånger.. haha dör! 
 

Bästa dagen på veckan!

Dagen har varit riktigt irriterande och äcklig. Har varit riktigt irriterad hela dagen, varit irriterad på varje liten sak som går fel. Om inte allt detta, så har allt varit helt okej idag, skönt med fredag! 
 
Eftersom jag har varit så himla grinig idag så tyckte jag att jag skulle göra någon lite glad, och bli glad själv. Så jag har hjälpt pappa, gett kaninen, städat mitt rum OCH min brors. Haha, är så himla söt och duktigt :D 
Så blev precis klar, och nu blir det öppna godis påsen! Är så galet sugen på sötsaker! 
 
Helgen blev lite oplanerad..igen. Egentligen skulle jag till Martina idag, men hon kunde inte, hon skulle fixa massa saker med hästen osv. Så kanske imorgon, beror på! Annars tror jag Malin kommer hit, eller så åker jag till Strömstad med Johanna, Stina och Irma, och efter det kanske sover hos Irma! Bästa tjejerna! Får se hur jag gör!? På söndagen åker jag till Nordby, och hoppar loss! :D 
 

Sista lektionen..

Sedan hem till fredagsmyset! 
Åh, gaalet skönt att det är fredag! Sitter på svenskan och skriver på min svenska - historia uppsats, bara en vecka kvar innan jag ska lämna in min uppsats, så har lite brottom nu. 
 
Men vi hörs sen när jag har kommit hem, puss! 
 
 

Veckans planer!

Måndag- Plugga, och vara hemma. 
Tisdag- Träning och plugga. 
Onsdag- Bhallen och plugga..(istället sjuk)
Torsdag- Träning, plugga 
Fredag- Konfa, städa och ev Martina. 
Lördag- Kanske bada, strömstad
Söndag- Nordby. 
 
Såhär ser resten av veckan ut, kommer nog bli bra! 
Ska äntligen till Nordby, ska shoppa lite grann där med, ska köpa lite grejer till håret, och ska in på kicks och köpa grejer till naglarna osv. 
 

En väldigt kort dag i skolan.

Redan hemma, och skolan har inte ens slutat. 
Mår inte bra alls, så blev en väldigt kort dag. Dagen blev verkligen inte så som jag hade planerat.. åh, piss! 
Skulle stannat kvar i Tanum efter skolan med min fina, och mina andra så finisar. men det blev ju inget med det. 
Utan istället tillbringar jag hela dagen hemma under täcket och ska ladda ner en massa filmer nu, medans jag pluggar. Så ja..verkligen rolig dag... FUCK! 
 
 

1. Om mig♥

Hej snyggingar! 
 
 
Mitt namn är: Rebecka Ofelia Kristiansson. 
Vart bor jag: Jag bor utanför en liten "by" vid namn Tanum. Ute på "landet". 
Hur gammal är jag: Jag är snart 15 år, den 27 december. 
Vart är jag ifrån: Jag är född i Sverige, men min pappa kommer från andra sidan jorden, El salvador som ligger i Central Amerika, eller mellan Amerika eller va man nu ska kalla det. 
Bor med: Med min mamma, Catarina, min pappa, Luis och min storebror, Christoffer. Självklart min lilla kanin också, Piff. 
Mina närmsta kompisar: Jag har som sagt en hel del kompisar och svårt att säga vem/vilka som är speciellt. Men jag har nog några som är mina närmsta vänner, tänker inte nämna ngn utan ni vet nog själv. 
Är jag kär? Ja, supderdupermega kär! 
Vad skulle jag vilja göra när jag blir stor och flytta: För det första så ska jag bli RIK, och för det andra så ska jag ha ett snyggt, mordernt hus, en snygg man och 2 eller 3 ungar, och sista åka utomlands till ett VARMT land. 
Jag älskar: Jag är heeeelt galen i choklad, godis över huvudtaget. Även galen i hundar, åh, vill verkligen ha en hund! 
Vad jag hatar: Guud, jag vet inte riktigt vart jag ska börja, men jag hatar disktrasor..:s, samt insekter, (flugor, myggor, spindlar, ormar, och alla äckliga och fula djur) 
Vad har jag för stolek på skor: Jag har lite olika stolekar, beroende på vad för sko det är, men vanliga fall har jag, 38.39.40. Ganska stort tycker jag för en tjej..Jag sliter sjukt på mina skor. 
Är jag bortskämd? Ja, vad ska jag säga.. Jag får pengar när jag ber om det, jag har mängder med skor, (över 11) jag får göra om mitt rum, pappa fixar det, jag har dator, tv, iphone, systemkamera, jag har äkta silver och guld smycken, har en hel del kläder, men använder inte ens hälften. Men vet inte om man kan kalla det bortskämd. 
 
Ja, där va lite iallafall, skulle kunna skiva mer och mer, tror aldrig det tar slut, men orkar inte mer nu. Är det något du undrar så skriv, skriv, skriv! Jag svara så snabbt som jag kan! 

Ååh, jag skulle bli överlycklig! ♥

Jaghoppashoppashoppashoppasattjagfårsomjagvill.
 
En ända önskan är att jag får en hund, och jag tror den går i uppfyllelse! 
Har verkligen tjatat i år på att jag vill ha en hund och förra veckan såg vi en 6 årig liten hund som hette Bobby! Men han bor nu i Arvika.. :/ 
Men vi ska köpa oss en liten hundvalp till sommarlovet har vi bestämt. Så då jävlar! 
Längtar som en gaaaalning! 
 
 
 

Lista!

Har inte hunnit att göra någon bild eller fixa, så snor en från google, sorry för det! 
 
Jag kommer inte göra alla, utan jag kommer hoppa över några, men ni märker det! 
Love life! 

Ojoj..

Det var inte lite dålig bloggning på sista tiden! Måste verkligen skärpa mig! 
 
Dagen har varit helt okej, lång dag i skolan och varit väldigt irriterad/glad/sur/överlycklig på samma gång, varför vet jag inte! Men dagen har iallafall funkat bra och det är bra det, hade ju varit tråkigt om jag hade suttit och grinat för allt. 
Men morgonen dagen ser kort ut, än sålänge.. Skola som vanligt från kvart i 9 till 20 över 1, därefter blir det nog vara kvar i Tanum med Alexandra och Albin. (Om Alexandra kan vill säga) sedan runt tio i 4 åker jag hem med bussen och börjar det roliga... plugga! 
Ska ha engelska prov nästa vecka och ska träna tills det, sedan har jag en So/svenska uppsats som ska lämnas in nästa fredag. Måste bli klar nu, känner lite panik, vill ha klar den minst en halv vecka innan jag ska lämna in den så jag kan kolla om det är något jag har glömt eller så. 
 
Har bestämt mig att jag sa ta tag i mina läxor mycket mer än jag gör. Som tillexempel, jag skulle kunna ha mycket bättre betyg i engelskan om jag tränar mer på läxorna och får mer rätt.. haha! Sedan typ so, där har jag ju ganska bra redan, men kan ju alltid förbättra, right? Så jag ska försöka nu! Få bra betyg tills jag börjar gymnasiet. Vill ju så gärna gå vård! Så får hoppas! 
 
'
KISS! 

Time 4 school...


Hahaha, dör va längesen!

Helt otroligt! Hittade en låt på min gamla spotify lista. Haha, dör va längesen det var jag lyssna på den! 
Kom ihåg när Danny var på bygdegården en gång, och jag fick en kram! Gick och skröt verkligen om att jag hade träffat han. Undra hur längesen det kan ha varit egentligen? Hade även en bild och hans atograf (var as cool) en gång i livet, men slängde den av någon konstig anledning? 
 
 
XoXo♥
 

She will be loved♥

Hej sötnosar! 
 
Blir galen på detta väder? Hatar, verkligen HATAR regn och blåst, det värsta värdet, helt klart! 
Man blir så himla tråkig, och deppig av det! Finns inget mer än att ha en kopp choklad och ligga i sängen med en bra film! 
Så tycker värdet får bli bättre nu! 
 
 
Har inget att blogga om alls, så lägger mig i sängen och kollar på film! tack och amen! 
 
 

Dagens inköp!♥

 

Fyll inte livet med dagar, fyll dagarna med liv.


Text + bilder♥

Min fina Annie, tack för en grym helg! 
 
 
Söndagsångesten har redan börjat. Vet verkligen inte vad jag ska göra!? Någon som har något tips? 
Ska snart sätta min framför spegeln och ta bort sminket, sedan sätta på mig en aniktsmask, fixa naglarna osv, sedan får vi se vad som händer med dom sista timmarna innan sängs! 
Imorgon är det ny vecka och nya tag! På Tisdag har jag möte med Mia, får se hur det går! Och veckan blir säkert full med oplanerade grejer! Ska försöka få börja skriva på datorn lite på mitt so arbete om Eva Braun. 
I helgen blir det match, då kör det igång på allvar! Gaah, taggad till tusen! Hoppas bara allt går som vi hoppas, någon vinst iallafall! 
 
XoXo♥
 

Toppen helg!

Nu har vi äntligen kommit på plats och tåget har börjat rulla! 
Helgen har varit riktigt bra, mycket skratt och skrik! 
 
Dagen igår på liseberg har varit grym! Vi kom dit runt 11 och åkte ända tills klockan 6, då de va så himla kallt och vi frös, så vi gick hem. På kvällen "halsa" vi nästan upp en hel cola, och körde raptävlingar, samt filmade vi de och när vi dansa och försökte stå på händer. När Lisa och Amandra kom stack vi direkt till pizzerian och käkade. Var vrålhungriga. Efter det hoppade vi in i duschen och gjorde oss iordning, Runt klockan 12 somnade vi, helt slut efter dagen! 
 
Idag vaknade vi upp klockan 8 och började vixa oss, runt 9/10 kom frukosten. 
Direkt efter röjde vi Nordstan! Shoppade lite grann och besökte Starbucks lite då och då! 
Klockan 2 var vi hemma igen och då var det bara att byta om ta med väskorna och gå mot tåget! 
Alltså helgen har varit riktigt mega awesome! 
 
Kommer även bilder på det jag köpte senare, tänkte jag skulle fotografera de på tåget, men sitter en del folk runt om mig, känns lite pinsamt att börja fotografera! 
 

En liten paus!

Gud va jag har sovit gott inatt! Sängen var helt underbar! Somnade jäkligt snabbt igår, efter ha varit riktigt övertrött.

Idag ringde klockan 8, men låg kvar en kvart/ halvtimme. Sedan var det full fart! Började fixa oss, samt rummet, och halv 11 var vi klara! Sega som vanligt!

Nu har vi kommit ut och har shoppat en bra stund. Klockan är halv 1 och klockan 2 ska vi tillbaka till rummet hämta väskorna och gå till tåget!
Kommer komma upp bilder på de vi köpt och bilder över helgen!

Puss!


Dagens frukost! :D


Galet rastlösa..

När man är som rastlösas, kommer alltid konstiga idéer fram. Här är en av dom...


Galeeeet snyggt?!?!♥

Något jag har funderat på ett tag nu är att fixa dip dye? 
Jag ska köpa Annies löshår för 500kr, och färga de till min hårfärg, sedan ska jag försöka köpa lila färg och färga topparna på det?! Varför inte lixom? 
Det är så galeeeet snyggt!♥ 
 
 
 
 
 
 

Chillar på livet!

Hahahaha, jag orkar inte med oss ibland. Stod och rakade mina ben i duschen, med kläderna på.. (sepe), så stod jag med rumpan mot Annie, då hon passar på att trycka upp en pinne i röven och jag flyger upp, men samtidigt som de så sätter jag på duschen och det börjar ju spruta vatten i hela duschen, och de var på gränsen till att vi dog! 
 
Sitter i varsin säng med datorn i knät och godis, chips, dricka brevid! 
Båda är ny duschade, rena och fräscha! Underbart! Har varit så himla rastlösa förut, när vi väntade på Amanda och Lisa. Gud, typiskt oss! Satt och filmade när Annie rapade, och sedan när vi dansa, och skulle stå på händer, orkar verkligen inte med oss! Kan försöka att visa en sen! 
 
Imorgon blir det att gå på stan en stund, innan tåget går hem, har inte direkt mycket pengar kvar, men jag gör slut på de sista, så blir de nog bra! Kanske träffa några? Who knows? :D 
Så imorgon ska jag försöka göra lite mer update! 
 
 

Pizzaaaaaaa!


Göteborg med bästavän♥

Hej på er! 
 
Precis kommit hem från Liseberg och fixat i vårt "lilla" rum. Ska snart börja fixa iordning min säng och så, tänkte bara lägga in ett inlägg om dagen, har ju inte fixat det förutom det som jag skrev på bussen. 
 
Hade lite "problem" att hitta den rätta spårvagnen, men vi hittade tillslut rätt och kom till Liseberg! 
Va så himla skönt på Liseberg, den längsta kön va 25 min, helt okej. Så kunde åka om och om igen ungefär på en del. Vi åkte inte dom med vatten, för båda va frusna av oss. Sedan kommer ju Annies och hennes små söta idéer. Annie hittade en snygg kille (engligt henne), så vi stalkade han.. haha, fy fan va de skulle se roligt ut?! Han kollade as mycket på oss, som vi var dumma i huvudet..! 
Åkte tyvärr inte Atmos Fear, för att Annie inte vågade, så fick hoppa den. I slutet blev det så jäkla kallt så vi drog hem. Vi var nöjda med dagen och tyckte det räckte. 
 
Nu sitter vi på rummet och chillar på livet, musiken är igång och vi sitter vid datorerna. Väntar på att Amanda och Lisa ska komma hem, sedan blir de maaaaaad! :D 
 
 
 
 
 
 
 
 

haha, jag orkar inte!

God morgon! 

Haha, vilken morgon! Snacka om att vi fick stressa nu på morgonen. För det första somnade vi om och missade lite tid. Sedan skulle man ju komma till att sminka sig och göra sig iordning, men det blev ju inte dirket "bra" för man var tvungen att skynda sig. Efter blev det ju frukost, hade inte ens börjat äta förens Annies farmor och pappa kom och skulle hämta oss. Så slängde ungefär i oss maten, och jag kan verkligen inte stressa när jag äter mat, mår så jäkla illa efter jag har slängt i mig maten. Men nog om det, nu ska vi inte klaga! 
 
 
Sitter på bussen påväg till Göteborg, och hunnit komma till Håby. 
Kommer till Göteborg om några timmar eller nåt. Runt halv 11, tror jag. Byta om lite, och sedan mot LISEBERG! As taggad, ska försöka få med Annie, i Atmost Fear! Haha, alltid värt ett försök! 
 

Nu kan det äntligen börja!

Hej på er! 
Allt bra? - Själv är det helt okej, lite si och så har det varit idag, men efter en tuff och jobbig dag så avslutar jag dagen hos Annie, med ett toppen humör! 
 
Imorgon ringer klockan kvart i 8 och vi går upp och fixar oss. 10 i 9 (tror jag) går bussen till Göteborg, så galeeet taggad?!? Annie verkar inte direkt det som inte ens har packat? Seeeeeg ?!?! Men hon är allt också taggad! 
Det känns verkligen inte som om vi ska åka någonstans. Vi kommer vara nere i Göteborg runt halv 11, och då blir det raka spåret och lämna alla våra grejer och sedan LISEBERG! 
På kvällen blir det att bowla på starbowling, suger på bowling!! 
Söndag kväll blir det in till stan, shoppa lite grann, ta en fika och ha det trevligt, kanske träffa någon, who knows? 
Sedan går bussen hem någon gång runt 3, så är hemma runt 5 igen. 
Kommer bli så himla roligt! System kameran är med och den kommer vara full av bilder, tro mig! 
 
Ikväll blir det att ha en liten "tjej kväll", har redan målat naglarna, och Annie är i duschen och snart ska jag in, efter blir det ansiktsmask och kolla film, vi gillar! Kommer nog sitta uppe en stund och prata och snacka skit om alla jävlar där ute, haha, nejdå finns inga jävlar. Men vi får se vad som händer sen. Dyker alltid upp något oplanerat i våra tankar! 
 
 
 
 
P U S S & K R A M 

Älskar dig!

Hejpåerbaraförjagharensuperfinkilleochälskarhanföralltochalla!


Skolfoto♥

Hej på er! 
 
Har inte alls något roligt att skriva om, och tycker inte direkt det är någon idé att blogga om ingenting. Så blir bättre bloggning imorgon bitti. Puss 
 

Mobil inlägg :p

Hejjagheterrebeckaochjagsugerpåbloggaochharintehafttididag!

Dagen har verkligen rullat fram! Har suttit nu ikväll på en "dommarkurs". Ska verkligen inte bli domare, men det är reglerna för innebandy, so?!
Har suttit från klockan 6 till kvart över 9 och lyssnat på två gubbar som pratat! Verkligen roligt! Fast lite intressant var det, lärde mig nya saker och det är alltid bra!
Skolan var helt okej, fick mina utbrott då och då, men annars ok! Har även haft mina stunder då jag inte kunde sluta skratta!
På sista lektionen (bild) så ska vi filma våra egna film, och tror vi tog över 53 tagningar på MIG! Kunde inte vara seriös, utan skrattade all the time!

Juste, hade även matteprov idag! Gick jätte bra...tror jag! Det var inte direkt svårt! Imorgon ska vi ha b-delen och jag vill inte! DÄR KUGGAR JAG!

Men nu ska jag sova, syns i morgon!
Puss!



fuck..

Sur, arg, irriterad, och galeet trött. Värdret är inte direkt roligt, bara regn, regn, regn 24/7. As irriterande! Kan de inte vara sol innan all snö och blask kommer? 
 
Dagen har varit helt okej faktiskt, började upp dagen med svenska då vi skulle börja skriva om vår uppsats som vi har gemensamt med so:n. Om andra världskriget, suger så himla hårt! Där efter hade vi so, där vi skulle göra samma sak. Alltså dubbel pass med skriva uppsats, fyfan! Efter det var man verkligen sugen på rast och mat. Kvart över 12 började engelskan och då skulle vi göra massa pratövningar och grejer. Sista lektionen för mig var matte, då vi gjorde lite repetion, eftersom i morgon då jävlar blir det matte prov. No va sista lektionen egentligen, men jag går på möte så slapp den lektionen. Hääärligt! 
 
 
Ikväll blir det verkligen bara att ta det lungt och slappna av, ska ut nu med kameran en stund och fotografera, kommer tillbaka om en stund! Pussar! 
 


Piss väder...


RSS 2.0