Kvällens outfit och planer♥

Kvällen avslutas med lite "nyttigheter" och film i sängen. Underbart! ♥
 
 
 
 
 
P U S S & K R A M ! ♥
 
 
 

Halmstad Laxa Cup 2012♥

Världens bästa helg♥
 
Helgen va helt obeskrivlig hur grym den var! Täffade mycket "nya" folk, både tjejer och killar. 
Badat, spelat fotboll, chillat, varit på disco. Helt amaaagad! :D 
Sista dagarna va mer än halva laget skadade, men vi gav inte upp och hamnade på en 7 plats, av 14 lag. Mötte lag vi aldrig mött förr, både svåra och "lätta".
Varmaste dagen blev upp till hela 30 grader, och vi tillbringade dagen på stranden. Det kallar vi sommar! Gjorde Östra stranden osäker där för ett tag. Glass, bad, sol + mycket fotboll, kan de bli bättre?:D
Söndagen va den tråkigaste då man va tvungen att åka iväg från alla man träffat och även från Halmstad.. :( 
Men så otroligt många minnen som jag aldrig kommer att glömma.♥
 
 
(Bilderna får ni till veckan, så kan ni få tidinställt med det, eftersom på lördag drar jag till Frankrike) 
 
P U S S & K R A M ! ♥

Mot Halmstad!

Äntligen har dagen man väntat på kommit! Sitter på väg till Halmstad, med Emma, Lisa, Amanda, Lollo, och Sanna. Åkte runt halv 10 ifrån Tanum. Åkte förbi Uddevalla bron för en stund sedan, och är påväg mot rätt håll. Längtar riktigt mycket tills vi är framme. Spelar första matchen klockan 4, så beräknas att vi ska vara framme runt klockan 13.00. Och innan matchen ska vi byta om, komma på plats, käka osv. Sista matchen är klockan 7 för oss ikväll. Och hoppas självklart på vinst på båda matcherna! Kommer komma upp inlägg under dagen!


TAAAGGAAAD!

Sorry, dålig updatering, men fick reda på en HEMSK grej förut, som jag inte vill ska hända egentligen. 
 
Väskan packad och jag har lagt mig i sängen för sova alldeles strax sova. 
I morgon ringer klockan 7, då jag fixar det sista till packningen och runt tio över 9 är jag i Tanum. 
Såhääär taggad för cup i 4 dagar, dock kommer jag inte kunna updatera så himla mycket, men jag ska försöka göra så himla bra inlägg som möjligt när jag har tid, det kommer väl bli några i bussen dit och när vi kommer dig osv. 
 
 
Idag var det verkligen den värmen man ville ha på HELA sommaren. Så Matilda kom ner en stund och solade 2-3 timmar i solen, gjorde allt gott. Och runt halv 7 åkte vi och badade en stund. Riktigt skönt i vattnet, lite kallt i början, men annars underbart! 
Så nu ska jag sova och vara pigg tills i morgon bitti. 
 

Bästa laget! ♥

Kommit hem från en riktigt bra match. En av dom bästa verkligen! Hela laget spelade så himla sjukt bra. Och visst, kämpa fick vi göra, men vi kämpade verkligen allt, och vi kapade som vi brukar. Slank in mål då och då, men vi deppade inte för det, utan fortsatte och kämpa. Då och då kom det även in mål för oss också och vi blev på benen igen. Andra halvlek va vi trötta och slitna, men gav inte upp för det. Älskar verkligen er alla! Och måste bara säga, Jag har fan det bästa laget♥
 

TAGGAAA!

Ni ser va det står i rubriken. Runt 17.45 ska jag vara i Tanum på samling. Åker till Hällevadsholm och spelar match. Så sjukt otaggad just nu. Riktigt trött och sleten efter en dag på jobbet. Så efter detta inlägget ska ja sova en stund och seda blir det fixa till sig lite, packa väskan och åka! 
 
I morgon är det sista dagen och jobba för denna veckan, härligt! Men bloggar när jag kommer hem! <3
 
 

Godnatt!

Dagen har varit helt okej. Vädret gjorde en slö och riktigt trött. Jobbade som vanligt och dagen gick RIKTIGT segt där ett tag. Men kvällen slutade vi med att titta på film, och kolla lite grejer till rummet på nätet. Hittade faktiskt en hel del, för 3 000 kr. Helt okej pris tycker jag. Men ni får upp en bild på dagens outfit imorgon bitti.


Woooop wooop!

Jag lever för fan! :D Va ett bra tagsen jag bloggade, och sorry för det. Haft JÄTTE mycket att tänka på och inte mått så jätte bra. Sitter just nu i bilen och väntar på mamma och mormor som är och handlar. Kom precis ifrån moster. Vart och käkat lite smått och gott, plus tårta, eftersom hon fyllde! Grattis till dig moster! Så nu är vi strax påväg hem. Blir att krypa ner under täcket i soffan och kolla på film, samt kolla tapeter och lite inredning till rummet, ska snart börja tapetsera mitt rum! As glaaaaad! :D Bloggar om helgen när jag kommer hem!


Länkbyte!

Tycker ni ska ta och titta in på denna blogg. Ur snygg tjej som har den! :D Fett värt!

http://ebbbagustafsson.blogg.se/


LISEBERG!

Blöta oh fina!


Mot Liseberg! 😃


Dagens mellanmål!

God morgon! Sovit gott? - Pigg och glad när jag vaknar för engångskull och inget mer med det. Jobbar kallade idag, så idag bli det sista dagen och sedan går jag på helg. Helt underbart gött! Slutar om ungefär 1 1/2 timme. Ledsen för att det inte har blivit så bra uppdatering idag, men han inte och fixa tidinställda, lovar det blir det imorgon! Bloggar när jag kommit på bussen! P U S S & K R A M !

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3080053/images/2012/pic_500928c99606ee14d3000cae.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3080053/images/2012/pic_500928c99606ee14d3000cae.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3080053/images/2012/pic_500928c99606ee14d3000cae.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3080053/images/2012/pic_500928c99606ee14d3000cae.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3080053/images/2012/pic_500929bb9606ee0d85000c62.jpg" class="image">


Träning och morgondagen!

Hej på er allihopa! 
 
Hur mår ni ikväll? - Jag mår helt okej, och inget mer med det. 
Kommit hem från träningen för någon timma sen. Gick riktigt bra idag, och tränade upp oss till nästa torsdag. Då vi åker till Halmstad på "Laxa cupen". Så himla spännade och TAGGAD! Kommer bli jättebra! Men åter tillbaka till träningen. Det var lite "dålig" stämning bland oss ibland kändes det som, men alla har inte sina dagar. Gjorde endel pass övningar kontroll på bollen. Funkade hyfsat bra för oss alla. 
Så var riktigt skönt att få mat i magen, efter inte ha ätit sen klockan 8 i morse.. Haha xd 
 
Imorgon blir det till Strömstad som vanligt. Och halv 2 sticker jag ner till Kafedoppet och hämtar upp Malin och vi går på bussen till Tanum, där mammi står och väntar. Så raka spåret till Ica och handla godis till fredags myset!
På lördag blir det upp som vanligt runt 7, och fixar oss, runt 9 rullar vi mot LISEBERG! Så himla roligt, längtat efter detta hur mycket som helst i veckan. Så bara "en" dag kvar. Kommer komma upp inlägg när vi är på liseberg och dit och hem, inte så "jätte" mycket, men ska försöka fixa lite tidinställda! 
 
Men nu får jag ut och ge Piff lite mat, hungrig stackarn. 
 
P U S S & K R A M ! 
 



 
 
 
 
P U S S & K R A M ! ♥
 

Torsdag 19 Juli 2012♥

God morgon sömntutor♥
 
Vaknade upp för en 45 minuter sen. Så har hunnit att käka lite frulle och klätt på mig osv. Det är jobb som vanligt till halv 2. Runt halv 3 kommer jag till Tanum, och går bort till Emma. Va någon månadsen vi va? 
Och runt klockan 5 kommer mamma och hämtar upp mig, för då blir det upp till Bullaren och träna igen! 
Vädret ser inte ut att bli sol idag, utan mest regn, vilket är riktigt synd. 
 
 
P U S S & K R A M ! ♥

Dagens vill ha♥

Så himla snyggt!♥
 
 
P U S S & K R A M ♥

Ny kategori tar vi!

Känns ganska tråkigt att det bara är om dagarna jag skriver så nu när jag kommer hem tänkte jag sätta mig ute i solen och fixa lite granna till dom nya kategorina. Tänkte nämligen ha "dagens vill ha", "dagens tips" osv. Men börjar med det ikväll! P U S S & K R A M !


Vad ska man säga?

Jo, jag vet. Helt jävla ensam. När ni läser detta ska ni inte försöka tänka på EN person, för detta är inte menat till någon person. Detta jag tänker skriva nu är jävligt känslosamt för mig. Tårarna svider i ögonen bara jag tänker på detta. Men just nu känner jag mig helt ensam hela dagarna. Jag vill helt enkelt släppa taget och bara glömma allt och alla. Det finns perioder då nästan alla skulle vilja försvinna. Min period är nu. För mig känns det som att jag duger ena stunden, och andra gången duger jag inte. Jag är ingen man kan gå fram och tillbaka till. Jag har också känslor. När jag mår som sämst finns alltid mamma där. Hon pratar med mig och kramar om mig. Får mig alltid på bättre tankar. Tack mamma! Men jag känner mig rent ut sagt bortglömd. Helt totalt bortglömd! Sorry om de gick er på tankarna, men nu vet ni. P U S S & K R A M !


Onsdag 18 juli 2012!

God morgon! Sovit gott? - själv har jag sovit riktigt härligt. Väckarklockan ringde runt halv 7 och runt 7 igen. Gick inte upp för ens mamma ropade och klockan var 8. PANIK? Flög upp ur sängen och ner på toa, tvätta ansiktet osv. Hann med allt jag skulle göra, vilket var bra! Halv 9 åkte vi till bussen. Nu sitter jag på bussen påväg mot jobbet...-.- Så HIMLA tråkigt jobb, never and never att jag jobbar där nästa gång! Men jobbar hela veckan till fredag och tre dagar nästa vecka..sen är jag ledig hela sista veckorna på sommarlovet! P U S S & K R A M !


Ärlighet varar längst♥

 
Nu väntar snart sängen, med datorn i knät och Johan Falk på film!
 
Hela dagen har varit en okej dag. Lite seg först i början, men sedan tickar tiden iväg väldigt snabbt. 
Tränade förut och det gick skit bra! Riktigt bra träning. Nu på torsdag tror jag eventuellt att vi ska träna i Tanum för första gången i sommar, på det nya konstgräset som har kommit! 
 
Kom hem för en halvtimme sen från grannarna. Var nere och besökte "våra" "sommargäster" en stund med mamma. Satt och pratade lite om allt möjligt, och busade lite med Pauline! Mysmys! 
 
 
Men mer bloggande imorgon bitti. 
Dream Dream, *dreggel...* 

 
 
 
P U S S & K R A M ! 

Klockan tickar iväg nu!

HEEELLOOOW ESTLAND!
 
Varit hemma en bra stund nu, men inte orkat blogga förens nu. 
Jobbet var lika tråkigt idag som alltid, så inget ovanligt där! :D Riktigt skönt att jobbet snart är klart! 
Mamma fick ett samtal förut och frågade om jag var sugen på ett litet jobb nu det sista här på sommarlovet. (Wohoo, lite najs ändå att bli frågad TVÅ gånger, medans endel inte blir frågade alls + jag är ju inte ens 15..så?) Nej, men nu var jag inte snäll, sorry. 
Satt nere vid matbordet förut med Mammi och kollade på lite smycken från Pandora, så sjukt snygga berlocker (stavning), ringar, och allt. Men får se om det  pluppar upp något på mitt armband! :D 
 
 
Men nu tickade klockan väldigt snabbt, dags att byta till fotbolls kläder och fotbolls skorna på! 
Fotboll + Sol = Kan de bli bättre? :D 
 
 
 
P U S S & K R A M ! ♥

Just 6 days left!

Glömde berätta igår, att det är bara 6 dagar kvar att jobba och sedan är jag FRI! Dock ska jag ut och resa, till Frankrike två veckor innan skolan. Passar bra att vara brun när skolan börjar! Men iaf, tråkiga är att jag kan inte vara med kompisarna den veckan, och nästa vecka åker jag på cup i Halmstad med bästa laget! Love! But just in 4 days! Till helgen kommer Malin, de var på tiden. Och sover hos mig från fredag till söndag! Som vi HOPPAS på blir det Liseberg på lördag! Men nu så ska jag återgå till att promenera till jobbet, alldeles strax i Strömstad! P U S S & K R A M !


Kvällens outfit♥

ni får faktiskt vrida på huvudet ;)

Inser det inte förens nu...♥

Satte mig precis vid datorn efter en enormt skön dusch. 
Kollade bara mobilen lite snabbt också och kollade om jag hade fått något meddelande och hade fått 3 meddelande ena va från en tjej som verkligen betyder SJUKT mycket för mig. Det sjuka är att vi har knappt varit i sommar, kanske 4 gånger, vilket är helt sjukt. Har alltid varit minst 1 gång i veckan, men nu vet ja inte va som hände? 
Jag vet att hon läser detta, och helt ärligt talat finns de bara 4 ord till dig. Jag Älskar Dig, hjärtat!
Om två veckor åker hon till Spanien med Johanna, och shit va jag kommer sakna Stina, och självklart Johanna också!
 
 
Men om jag ska berätta om dagen då.
Klockan ringde halv 7, men gick upp klockan 7 och klädde på mig, käkade osv. Runt halv 9 åkte vi till bussen, där vi fick vänta en kvart, va lite tidiga. xd 
Känns så HIMLA skönt att den 3 Augusti slutar jag och innan så är jag ledig en massor, så har exakt 6 dagar kvar att jobba! Så himla sköönt! :D 
 
 
Hittar hennes blogg här♥
 

True..


Dag 1- Presentation♥

Jag suger på att göra en presentation om mig själv. Så ni får olika fakta svar härnere
 
 
- Rebecka Kristiansson på 15 år..snart. 
 
- Bor med min familj i .........
 
- Fotboll och innebandy. 
 
- Har en kanin, Piff. 
 
- Är allergisk. 
 
- Jag dricker inte, eller röker. 
 
- Jag är singel, och så jävla skönt! 
 
 
 
Så där typ.. orkar inte mer, och kommer inte på något heller.. xd <3
 
 
 

Lördag 14 Juli 2012 och Söndag 15 Juli 2012♥

 
Lördag 14 Juli 2012. 
 
Vaknade upp 08.30 idag, för att fixa iordning det jag inte han göra dagen innan. 
Så åt frukost och hoppade in i duschen en snabbis, därefter upp och fram med damsugare, för att damsuga snabbt. Fixat båda sängarna och städat lite grann. Runt klockan 12 kom Josefin hit. Satt och lyssnade på musik och snackade lite tjejsnack. Allt lika roligt! 
Runt klockan 2 halv 3 körde mamma ner oss till Grebbestad, och var där till 8 ungefär? 
Tjejer och killar fulla och så jävla roliga att prata med. Kom fram en så SJUKT snygg kille och började prata med oss, och gud va vi skratta. Runt klockan 7 började finalen av talangjakten och gud ja, alla va riktigt duktiga, men Jakob och Matthew var helt klart bäst, och kom 1:a. Fatta ballt? :D
Träffade alla fina vänner som va evigheter sen, och massor med SNYGGA killar! Döör.. 
Fast en kille slår allt! ;) 
Så runt 8 ringde mamma och sa att hon va vid Ica för att hämta oss, så vi åkte och hämtade Christoffer på jobbet och så beställde vi en stor jävla familje pizza och godis. Fläskade hela kvällen och kollade Johan Falk. Så underbart bra! 
 
 
 
Söndag 15 Juli 2012.
 
Natten va RIKTIGT varm. Vaknade upp klockan 11, och låg kvar i sängen och pratade en stund, runt halv 12 gick vi ner och käkade frukost, runt 12 var vi färdiga och gick upp klädde på oss, och direkt efter kom Josefins mamma och pappa för att hämta upp Josefin. Han inte att göra något idag, lite synd, menmen. Kommer fler dagar.
Så nu sitter jag här och bloggar, haha. 
Känner att det var varit riktigt dåligt med bloggen på sista tiden, vilket inte är bra! 
Hara lite dåligt samvete för det. Men har bestämt mig för att jag ska vara med aktiv med bloggen nu och att det inte ska vi såhär! Så får hoppas att det kommer fungera! Bara att hålla tummarna! 
 
 
Solen lyser riktigt skönt idag iallafall, så blir väl snart att dra ut lägga sig i solen en stund eller lira lite fotboll. Till kvällen blir det ut att springa OM jag orkar, och därefter blir de en lite stund med mig själv. Så fram med aniktsmask och allt annat! AWESOME! :D
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Film dags!

Johan Falk väntar, sorry!

Puss! <3

Störda dator!

Gjorde mig ett "lång" inlägg förut, och skulle precis lägga till en bild.. Men tror du inte datorn stänger av sig av sig själv?! Så himla typiskt att det ska hända när jag har gjort ett långt inlägg och skulle iväg till jobbet, så jag sket i det. Så ledsen för inget bloggade idag på morgonen! Dagen började riktigt jävla dålig. Hittade inte mitt buss kort så missade bussen.. Mamma fick köra mig..-.- Så hon var ju inte direkt glad eftersom hon hade köpt busskortet för 600 spänn, eftersom de va ett fritidskort.. FML! Så måste verkligen hitta det annars är jag död. Sedan va allt bra annars, precis satt mig på bussen och ska hem. Runt 5 åker mamma och jag till Rasta för att hämta upp Alexandra och sedan mot bullaren på träning! Blir kanske bad efter, om jag orkar! Så himla gött, imorgon blir det ut och springa! :D


Annie today! ♥

Precis kommit hem från en toppen dag med Annie♥
 
Som ni såg i det GRYMMA videoinlägget förut så sa jag ju att jag skulle blogga när jag kom hem, och jovisst! 
 
 
Åkte till Annie runt kvart i 7, där vi gick raka spåret upp till datorn och la in bilder, fixade lite osv. 
Därefter ut och hoppa studsmatta för en gång skull, och så kom självklart hennes lilla syster och ville vara med, men så beslutade jag och Annie, att vi skulle sponera på dom små.. så störda som vi är.. 
Så allt slutade med att svett rann ner från pannan och fick byta kläder.. Helt slut efter ha sprungit som galninger, för att ha blivit jagad.
Efter en stund gick vi till lekparken för att träffa Oliver en stund. Lirade lite fotboll och snackade, runt halv 10 gick vi hem. Såhär rolig dag! Toppen dag! ♥
 
Så nu har jag precis pratat klart med Oliver, så himla go kille de! ♥
Som ja sa i videon så skulle ni få upp bilder med, men har bara två redigerade så får se dom andra en annan dag. 
Bästavän! ♥
 
 
 
 
 
 

Videoinlägg

Annie tvingade mig..


Mot Strömstad...som vanligt!


Carry You Home - James Blunt ♥

Helt såld på denna låt, får mig att känna mig lungn, och inte behöva tänka på något alls! ♥
 

Trouble is her only friend and he's back again.
Makes her body older than it really is.
She says it's high time she went away,
No one's got much to say in this town.
Trouble is the only way is down.
Down, down.
As strong as you were, tender you go.
I'm watching you breathing for the last time.
A song for your heart, but when it is quiet,
I know what it means and I'll carry you home.
I'll carry you home.
If she had wings she would fly away,
And another day God will give her some.
Trouble is the only way is down.
Down, down.
As strong as you were, tender you go.
I'm watching you breathing for the last time.
A song for your heart, but when it is quiet,
I know what it means and I'll carry you home.
I'll carry you home.
And they were all born pretty in New York City tonight,
And someone's little girl was taken from the world tonight,
Under the Stars and Stripes.
As strong as you were, tender you go.
I'm watching you breathing for the last time.
A song for your heart, but when it is quiet,
I know what it means and I'll carry you home.
I'll carry you home.



True Shit.. ♥

 
 

Lista♥

Dag 1: Presentation
Dag 2: Min familj
Dag 3: Min bästa vän
Dag 4: Ett minne 
Dag 5: Ett ögonblick
Dag 6: Dethär saknar jag
Dag 7: En favoritplats 
Dag 8: En bra dag 
Dag 9: Dethär gjorde jag idag
Dag 10: Vad vill jag bli
Dag 11: Mina rädslor
Dag 12: Mina drömmar
Dag 13: Dethär får mig att gråta
Dag 14: Min förebild
Dag 15: Dethär upprör mig
Dag 16: Dethär får mig att må bra
Dag 17: Dagens outfit
Dag 18: Dethär ångrar jag
Dag 19: I min väska 
Dag 20: Skolan jag går på
Dag 21: Veckans roligaste 
Dag 22: Dethär ser jag fram emot
Dag 23: Min idol 
Dag 24: Dethär tycker jag om 
Dag 25: Någon jag tycker om
Dag 26: Bästa året
 
 
 
 
 
 
 

God morgon!♥

Precis gjort mig iordning, och ska snart åka till bussen. 
 
Gjorde lite ändringar angående tiderna för jobbet igår. Så vid denna tid brukar jag sova nu, men eftersom vi ändrade så skulle jag komma en timma tidigare, för att tjäna mer pengar. Så 4 timmar om dagen verkar det som att de ska bli. Alltid något, och det är pengar jag vill ha så. 
Så klockan halv 7 ringde klockan idag, och jag gick upp duschade av mig lite snabbt och sedan fixa håret, smink osv osv. Och 08.50 går bussen, så en stund kvar. Börjar alltså halv 10, en halvtimme innan det öppnar, för att jag ska damsuga och fixa innan alla ska komma. Inte direkt det roligaste, men har jag något val? 
 
Efter jobbet blir det direkt hem och städa mitt rum, och därefter sätta mig vid datorn och kolla lite inredning som ska inköpas till rummet, dags att göra om rummet förstår ni! Jag gillar! :D 
 
 
Har inte fått en bra bild på färgningen, men det ska komma upp! 
 
 
 
 
 
P U S S & K R A M ! ♥
 
 

Tonar håret!

Nervös är bara förnamnet!
Färgen är i håret och jag sitter och väntar på hur det ska bli. Svart toning.. ojoj, hur ska detta sluta? :s 
 
Får se resultatet sen! :D 
 
 
 
P U S S & K R A M ! 

Måndag 9 juli!

Äntligen börjar de komma lite sommar värme! Längtat som en galning på värme! Bussen har precis börjat rullat hem mot lilla Tanum, och jag väntar på att komma hem till värmen...NUUU! Så resten av dagen blir nog tillbringad utomhus i solvärmen! Ni ska även få upp bilder på gårdagens inköp som inte funkade att ladda upp förut. As sepe, men yeye.


Jobb jobb jobb och varför inte ännu mer jobb?


God morgon!

Sovit gott? - jag har sovit helt underbart bra, tills mamma väckte mig klockan 7.. LÖRDAG! Dagen igår va SUPER rolig! Kom till Göteborg runt 11.22 och därefter tog vi en spårvagn till Liseberg och åkte hem vid 20.46. Egentligen skulle vi åka hem 18.33, men så hittade vi inte de tåget, så tog det näst sista. Vädret var riktigt kvaft, och regnet kom lite då och då, men inte så mycket som tur va! Sista timmarna visste vi inte riktigt vad vi skulle åka, för de var lång kö på alla grejer plus att benen/fötterna värkte som bara den. SÖNDAG! Sitter i bilen påväg till Hjo, för att träffa Greta och sedan vara ute på en slöjdmässa.. Skit trök egentligen, men mamma vill på den så får offra mig. Bloggar när vi kommer fram! PUSS & KRAM!


Hemfärd från en toppen dag!

Sitter på bussen påväg hem från en riktigt GRYM dag på Liseberg! Mycket åk och mycket skratt, men endel långa köer.. Men annars riktigt grymt! Träffade och hälsade på juliahofsweden vid Liseberg! Så jävla kungligt! :D Tyvärr blev det ingen bild!


BALDER!

Står just precis i en kö på 40 min, så tänkte passa på att slänga in ett inlägg. Åkte precis spinnerock och Sebbe höll typ på att spy.. HÄÄÄRLIIGT, men som tur gjorde han inte de! Så nu väntar vi på att åka Balder! Kommer bli grymt! :D Bästa dagen på länge alltså!


Blogg appen funkar!

Började dagen med att stå upp halv 7. Stina hoppade in i duschen, och jag började fixa mig. Blev stressigt in i det sista. Men kom iväg i sista stund och kom till Konsum och tankade på Stinas och Johannas kort. Så nu har man suttit på tåget i en 45 minuter ungefär. TAGGA LISEBERG NU FÖR FAN! :D Äntligen funkar blogg appen också. Så himla bra, för nu kan det bli inlägg när som helst ungefär på dagen. P U S S & K R A M!


Ändrade planer!

God morgon! 
 
Ni fick se veckans planer igår, men jag gjorde "bort" mig lite. 
Utan på torsdag (idag) var de inte träff med innebandy laget, utan det var på fredag. Haha xd 
Så idag blir det jobb, träning och efter träningen sova hos Emma Brahm. Riktigt mysigt! 
 
Så ser dagen ut idag! 
Bloggar när jag kommer hem! 
 
P U S S & K R A M ! 
 

En av mina bästa dagar♥

God kväll fölket!♥
 
 
Som det står i rubriken, " En av mina bästa dagar ". Så himla undebart glad. Efter 2 hela år, så fick jag träffa mina kusiner idag! På 2 ÅR har jag inte träffat dom. Tiden har bara rullat och tickat iväg. Har haft tanken att skriva till dom, men aldrig hänt! Hemskt faktiskt, det är mina kusiner. Men today! 
Så himla förbaskat glad! :D Bestämde att vi skulle komma ner till Göteborg och träffa dom nu så snart som möjligt. Hoppas på det bästa! 
 
 
Så jobbade till 20 i 2 idag, och fick springa till bussen. Mamma hämtade upp mig vid bussen som vanligt, och raka spåret hem och byta kläder, även fräscha upp mig lite. Runt halv 4-4 kom kusinerna och åkte hem för 1 timma sedan. Hade förändrats så himla mycket, och det är bara på 2 år lixom. 
Eftersom det har varit riktigt kvaft ute så har vi knappt orkat vara ute. Alldeles varmt och kläderna klibbar på en. Ursh! Så var inne och spelade Wii, ungefär hela tiden. Efter en stund gick vi ut och hoppade lite studsmatta, men blev varm fort, så gick in och spelade kort och hade de allmänt gött! 
 
Så nu sitter man här ny duschat och fräsch, med en blåbärs smootie såklart! Tänkte kolla lite film alldeles strax. Jag har blivit helt kär i "Johan Falk" filmerna! Så himla bra, älskar dom! ♥
 
 
Tänkte ni skulle få lite veckans planer! 
 
 
Onsdag- Jobb, och kusinerna kommer! :D 
 
Torsdag- Jobb, mot resö på träff med innebandy laget för fan! 
 
Fredag- Jobb, Stina kommer! :D 
 
Lördag- L I S E B E R G ! :D 
 
Söndag- Hjo, här kommer jag! :D 
 
 
 
P U S S & K R A M ♥
 
 
 
 

On the way!

Satte mig ungefär precis på bussen påväg hem. 
 

Jobbet funkade som vanligt. Stå i kassan och bära upp rea varor till rea affären. 
Så nu börjar bussen rulla och iväg mot Tanum! :D 
Så nu andra steget SPRUTAN!! Vill inte! Och därefter mot grebbestad, där Palm och sebbe möter upp mig! Och runt halv 8 börjar bion. Haha! 
 
 

P U S S & K R A M 

Tisdagen 3 juli!

God morgon sockertoppar! 
 
Ny dag och nya tag! 
Jobb som vanligt idag till klockan 2, och därefter till Tanum och ta spruta! 
Ursh, HATAR, verkligen HATAR att ta sprutor. Så detta gillar jag inte. Men efter det så blir det att mamma kör ner mig till Grebbestad, där jag möts av Palm och Sebastian! Så chillar vi en stund där och runt halv 8 då börjar BIIOOON! Så himla längesen jag var på bio. Så detta kommer bli grymt! 
Skulle kolla på typ " Spider man", den nya.. Hahah xd 
Gillar ju verkligen detta också, men allt mysigt att gå med dom två! :D 
 
Men nu ska jag snart av bussen och skynda mig bort till jobbet och hoppas att tiden går snabbare idag än det gjorde igår! 
Detta inlägg blev SJUKT sepe! Men eftersom inte blogg appen funkar så måste jag in på safari och söka på vanliga hemsidan, vilket dampar.. FML! 
 
P U S S & K R A M 

Ingen sovmorgon på ett tag.

Som rubriken, ingen sov morgon på ett tag. 
Man har ett sommarlov och så får man ingen sovmorgon? HEMSKT!
Sitter på bussen påväg till strömstad..igen. Jobb till klockan 2 och därefter hem och chilla. Känns som man ska somna vilken sekund som helst! 
Sånej, vi hörs när jag kommer hem, puss! 
 

˜ Jag blir hellre döv än att höra att du är otrogen ˜

Dålig uppdatering på det sista, jag vet. 
 
Men igår kväll blev planerna helt annorlunda. Som jag skrev skulle jag ha varit hemma hela kvällen och städat rummet, och bara chillat. Men runt halv 5 får jag ett sms från Alexandra och frågar om vi ska sova i våran båt. Så igår runt halv 8 åkte vi ner till Grebbestad och hämtade upp Alexandra och sedan mot Edsvik, där båten stod. 
Vi gjorde iordning det vi skulle sova på och satte oss sedan och pratade en stund. Runt halv 10 kanske, tyckte vi det var dags att bada, så gick till badplatsen. Knappt 100m. Och tog oss ett kvällsdopp. Helt undebart skönt var det, fösta doppet är alltid kallast, men denna gången var det inte så kallt. Så runt halv 11, 12 gick vi tillbaka till båten och klädde på oss varma kläder. runt halv 1 började vi frysa lite så la oss under täcket och pratade en MASSOR. Om allt möjligt, från killar till ja gud vet. Så idag runt 10 kom mamma och pappa för att hämta oss. Vi hade ju ingen toa i närheten så fick hålla oss över 1 natt. Va tror du de första ja gjorde när jag kom hem? Så när vi kommer hem frågar mamma om vi vill med till Torp och de är ju självklart! Right? :D Så hade typ 1 TIMMA på oss.. Ont om tid.. Hade ju världens största morgonfrilla.. ajdå. Men vi hann med panik och stress. Och hamnade vid torp runt halv 1. Hittade inte något som jag verkligen ville ha utan det var bara något litet eller så. Fick med mig ett par nya jeans iallafall för 500 kr. Tack pappi!♥ och en prafym som jag verkligen ÄLSKAR! 
Och blev lite foton när man kom hem. Stack ner till ett hus och fotade lite granna♥
 
 
Så helt enkelt en toppen dag igår och idag! Love♥

Fotografering♥

 
 
     
      Fotograf: Alexandra (hittar hennes blogg om ni klickar på namnet)♥
      Modell: Rebecka (jag)♥

RSS 2.0