Fotografering idag! ♥

Var ute och fotograferade med Stina förut. Vi hade inget planerat så tänkte vi alltid göra det vi båda tycker är roligt = fotografera. Så fixade mig iordning lite grann, och tog kameran med oss. Gick en sväng dit vi brukar. Fick med oss en hel del bra bilder på oss båda faktiskt. Känns ju lite "pinsamt" att gå och lägga sig redan nu, så tänkte redigera lite bilder, och sen gå till sängs! 
 
Mamma och pappa är inte hemma, utan är ute med kompisar ikväll! Så ikväll fixade jag mat till både mig och min bror. Snäll mamma som även köper lite godis till oss också, så det blir lite fredagsmys iallafall! Så hoppas snart dom kommer, har knappt varit hemma idag ju, så skulle vara roligt om jag kunde få säga hej för första gången idag till dom.. xd 
 
Men morgondagen vet jag inte vad som står på listan. Ska ta det lungt och städa rummet lite, sedan blir det kanske vara med Stina igen? Kanske fota lite imorgon med? Men får se på det imorgon! 
 
 
 
Jaag! :D 
 
Mitt hjärta!♥
 
Bästa vän!♥ 
 
 
 
 
P U S S & K R A M ! 
 
 
 

Rebecka häääär! ♥

Hejjagheterrebeckaochjagvetattjagsugerpåattbloggapåsistatiden.
 
 
 
Ögonen går i kooors! Gaaaah, vad jag är tött. Helt tom i hela kroppen, ingen ork, ingetingetinget.
Hela veckan har varit piss of, och äcklig. Har inte hänt ett piss idag. Har varit allmänt trött och sliten i HELA  kroppen. Huvudet har inte ens tänkt något idag, bara varit helt dödt. Helgen blir att vara hemma, helt själv. Ligga i sängen hela helgen och sova, sova, och lite mer sova. 
 
Vad händer idag då? - Stina ligger här brevid mig, och grejer lite med mobilen. Stannar här till någon gång ikväll. Så ska ha en lite "tjej kväll" om vi ORKAR. Annars blir det ligga i soffan framför tv:n, med godis och chips, samt kolla på FILM! Sånt gillar man! 
 
Ska fixa oss lite grann och sedan far vi ut i helvetet. nej, men ner och fotograferar lite. Blir as bra! 
 
 
P U S S & K R A M ! 
 



Så som nu har det aldrig varit, så som nu kommer det aldrig bli mer

 

 

 

 

 


Ibland är allt skolan chill!

Hejsvejs!
 
 
Plockat upp disken, badkläderna, fixat i köket lite grann, osvosv. Mammi är inte hemma, så då blir jag "mamma", som ska laga mat, osv. Mamma kommer hem imorgon någon gång under dagen. Hon är på Rannebo med sina elever. Så fullpackad var hon när hon åkte idag. Ointressant men JA. 
 
Dagen tillbringades i Strömstad med min underbara klass och självklart dom andra två underbara klasserna, 9A och 9C. Först delade vi in oss i tre olika grupper, och ena va dom som skulle bada ute, och den andra va dom som ville bada inne, och tredje som som skulle göra simtestet. Och eftersom jag redan hade gjort simtestet behövde jag inte göra det, så valde att vara ute. Ute fanns det bastu som man kunde värma sig i, (fast det finns det inne också, men inte samma sak.) som tur var! Men gaaaalet kallt var det. det blåste och det var bara 17 grader, så slänge mig i först, och sedan bastade det sista. Direkt efter duschade vi av oss, samt klädde på oss, och gick bort dit vi skulle äta. Där fick vi 2 hamburgare var för den som ville ha. Så käkade lite snabbt och sedan gick vi på stan det sista.
 
Gick bort till godisbolaget och köpte godis och dricka för 89kr.. FATTA? 89kr för typ godis och en dricka? det är sjuukt! Aldrig köpa mer godis, detta va de sista för mig! Fast kan bero på att det var en del godis i påsen. 
ÄLSKAAAR godis så..haha, inte undra på hur jag ser ut..
 
 
13.50 gick bussen hem till lilla Tanum igen. Eftersom det var Göteborgs bussen (den jag åkte med när jag jobbade) så är det alltid en massor med folk på den, så det var ju smock fullt, en del fick stå upp också! :D
Men när vi kom till skolan var det 20 min rast och så skulle vi kolla på en jävla film.. palla verkligen inte. Och jag skojjar inte, den lektionen var inte jag vid liv. Emma satt och petade med med en penna i örat och på ryggen osv, medans jag " sov". Så jävla trött.. 
 
Så ska ta och lägga mig en kvart, halvtimme sedan blir det plugg och plugg och lite mer plugg, samt laga mat! 
 
 

 
P U S S ! 
 

Söta pojkar!


TAGGAAA! :D

Gaaaah, vad taggad jag är! Om 1 timma ungefär drar jag till Hedevallen för samling innan match! Fatta hur j*vla taggad jag äääääärr?! Varken tränat eller vart med på match, först förkyldning och sedan ont iknät. Inte det ena så är det andra. Men hoppas på det bästa! 
 
Skolan harvarit riktigt bra idag! Lite smått långtråkig osv på en del lektioner, menmen. Nu har vi inte direkt någon dag i skolan kvar, inte med lektioner iallafall. Imorgon går bussen till Strömstad runt kvart i 10. (troor jag) 
Då vi ska göra simstest, eller dom som inte har gjort det ska det och dom som redan har gjort det ska få "leka". haha, lite larvigt låter det, men yeye, alltid kul att "leka"! :D 
 
 
Men nu ska jag fixa lite med läxor och sedan börja packa ner fotbollsväskan! 
Så hörs vi senare! Pussar! 
 

Dagens outfit och facelook!


Till skolan som vanligt!

God morgon suneshine! 
 
Helt totalt chokad nu på morgonen. Att bli klar i tid, fast lite stress nu för klockan är snart 8 och jag ska GÅ till bussen, så har LITE bråttom. Men han med allt som jag skulle idag iallafall, glad för det! :D 
Så nu ska jag bara ta på mig yterkläderna och sedan gå till bussen! Great! 
Men brb, kommer tillbaka under dagen någon gång! 
 

HAHAHA, BÄSTA!


Godnatt från meeej!

Sorry för inlägget innan.. Glömde lägga till bild.. Tar bort det i morgon.. xd


Godnatt från meeej!


"Mini" kväll med mig själv!♥

Nu är klockan kvart över 8. 
Tänkte så smått ta och ta hand om mig själv lite nu ikväll. 
Börjar ta fram lite ansiktsmak, och bodylotion osvosv. Har inte så mycket att fixa, ganska skönt. Gjode det mesta i fredags, och duscha gjorde jag förut, samt platta håret. Så ansiktsmasken och smörja in kroppen♥
 
 
Så hur ser morgon dagen ut?- Klockan ringer runt kvart över 6. Och jag drar mig upp ur sängen och hoppar in i duschen en snabbis(15min). Plattar om håret en snabbis, klär på mig, kvart i 7 äter jag frukost, klockan 7 borstar jag tänderna och sminkar mig, sist men inte minst, kvart, tjugo över 7 ska jag försöka hinna blogga. 
Och jag vet redan nu att detta inte kommer att hålla, för jag är ganskaaa seg på morgonen. Klockan 8 tar jag iaf cykeln ut till bussen och väntar en 5,10 min på bussen. Sedan från 20 i 9 till 20 över 4 går jag i skolan, och ska försöka fixa lite inlägg under dagen. Därefter blir det hem med bussen, käka snabbt och packa fotbolls väskan, sedan fara in till Tanum, för match! Snacka om taggaaad?! gaah! Möter Henån, så får hoppas det går vägen! 
 
Ojoj, nu tickade klockan snabbt. HAHA! (kvällshumor..) 
Men som sagt bloggar imorgon på morgonen, osvosv. 
 
 
G O D N A T T & S O V S Ö T T ! 

~Ju mer du bryr dig, ju mer sårad blir du~

 
 
 
Älskar dig min syster! 

Sista dagen..

God morgon! 
 
Sista dagen utav helgen innan skolan börjar igen. Kan inte fatta att vi redan har gått en vecka?! Kändes som det var igår vi börja skolan..Redan läxor och tjat, ursh! Fast ändå, det är ganska skönt att få in dom gamla rutinerna, även det är en del tjat. 
Och nu i 9:an så är det bara repition av allt, speciellt i matten. Så det funkar! 
 
 
Måndag- skola, match. 
Tisdag- till strömstad med klassen (bada), tränning. 
Onsdag- skola, hem? 
Torsdag- skola, träning.
Fredag- skola, och hem. 
 
 
Så vad händer idag?Ska försöka fixa datorn lite grann. Det är as sepe, för en del grejer står på spanska och skit? Så ska be bror min hjälpa mig, om han kan. Sedan ska jag ta fram kläder tills imorgon och fixa lite ansiktsmask osvosv. Sedan blir det kanske en film eller två? 
 
 
P U S S & K R A M !
 

Tips!

Något som jag bestämde mig att pröva en gång och kolla hur det såg ut. Va att ta och pröva "Nail Wrap". Kan säga  att det är döö snyggt! Jag blev helt såld i det. Så varje gång jag pker dit nu, ska jag köpa med mig en del hem! För det är ju as bra, dom sitter med klister också så det sitter. 
Prövade även att duscha med det, och det funkar, ramlar inte av! 
Så är ni inne på Kicks en dag, tycker jag verkligen att ni ska köpa det! Så värt! 
 

Lördag 25 Augusti 2012.

Hejjagheterrebeckaochsugerpåattblogga..
Stina åkte hem för ett bra tagsen, och direkt efter började jag städa upp på rummet. Såg förjävligt ut. 
Så har städat lite i garderoben och på golvet, bara damsuga kvar men det gör jag nog imorgon bitti. 
 
Det sista av kvällen blir nog att ladda ner en del filmer och massa andra grejer ner till "nya" datorn. 
Ni ska även få upp inlägg om kläderna och det andra jag köpte! 
 
Även ledsen att jag inte kommer lägga in någon bild eller så, men jag har inga bilder på denna dator. Men ska försöka fixa lite bilder, så snart som möjligt. 
 
 
PUSS! 

Väntar på att...

Stina ska ta och vakna!
Har ni sovit gott? - jag har sovit underbart!
Går dagen igår va helt awesome!
Tiden i skolan gick ganska snabbt faktiskt. Och direkt efter skolan gick jag, Stina och Johanna till Ica köpte en ben&jerry! Runt 20 över 3 kom bussen som gick till torp! Åkte dit och när vi kol dit gick vi raka spåret till donken och käka, alla va vrål hungriga.
Direkt efter börja SHOPPING! :D
Det fanns knappt något snyggt, kanske någon en stakad grej. Fick iallafall med mig lite kläder och smycken. (bild kommer sen)

Idag vet jag inte vad som händer. Det regnar för fullt och mulet.. FML..
Men får försöka hitta på något roligt!

P U S S & K R A M !


Godnatt från oss!


Donken med bästa!


Dag 2- Mina bästa vänner!

Världens svåraste fråga. Alla betyder för mig, men det finns nog vissa som verkligen betyder något för mig. Och ni vet säkert redan vilka ni är, och tro mig jag älskar er verkligen. Alla känns som en syster för mig. Visst, man tjafsar någon gång, men betyder fortfarande lika mycket för det. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Emma, Stina, Johanna, Annie, och Alexandra, jag älskar er! 
 
 
 

Mys framför tv ikväll!

Precis varit ute och gett kaninen mat och fixat lite i trädgården. Och nu satt mig tillbaka i soffan och kolla på Robinson! Älskar det programmet. Om jag hade varit tillräckligt gammal och hade chansen att vara med så hade jag lätt varit med! Hade varit fett roligt!

Planerna i veckan tror jag inte blir så speciellt mycket med. Något då och då, sedan kommer det upp något oplanterat osv. Men ser ungefär ut såhär:

Onsdag- vara med Emma, käka pizza och fotografera. Bara hon och jag, mys!
Torsdag- vara hemma!
Fredag- åka eventuellt med stina till torp!
Lördag- vila.
Söndag- vila.

Så det blir en ganska lugn vecka.

Men nu börjar Robinson, så brb!


Andra dagen!

Andra dagen avklarad! Känns riktigt härligt! 
Dagen såg ut ungefär såhär: 
 
Började med matte, där vi gjorde klart pappret med uppgifter och kollade igenom pappret vi gjorde klart igår. 
Därefter var det no, då vi fortsatte prata om atomer och skit. Gick dock 20  minuter tidigare för jag skulle till tandläkaren, som ja berättade. När jag kom tillbaka var det att springa till språk, då vi fick material och annat. Efter det var det lunch, och vi stack och käkade, direkt efter gick jag och Emma till Konsum och köpte glass! ;D 
Bjöd på en glass till emmiz! Därefter blev det ner till skolan igen och in på so. Ska börja om andra världskriget. Tröök, menmen, och sista lektionen var det bild som gällde. Det var bara chill! 
 
 
Så när jag kom hem så började jag laga plättar och smsa med Stina! 
Stackar'n, inte lätt nu med allt som har hänt! Tycker så jävla synd om henne, och har rätt att vara sur! Älskar dig hjärtat! 
Men ska nu kolla film! 



P U S S & K R A M  

Tandläkaren..

HATAR'T!
Tandläkaren är det värsta jag vet.. Någon som trycker ner en massa grejer i munnen och händer och URSH! 

Menmen. 

 

O U S S & K R A M 


Allmänt trött..

God morgon! 
 
Sovit gott? - Har sovit helt amazing inatt. 
Efter en "lång" kväll och fotbollspelande så var det skönt att ta sig en lång tupplur för natten. 
 
Idag känner man sig helt slut. Ögonen vill inte vara öppna, och man bara vill gå och lägga sig under täcket igen. 
Tisdag idag, och det är lång dag. Börjar med No..fml. Men ah, nu måste jag gå, mammi ropa! 
 
 
 
 

Första skoldagen avklarad + match!

Äntligen hemma och kan ta en härlig sömn.
Som sagt, det var första skoldagen idag. Och alltid lika "nervöst". Störst på hela skolan lixom! :p nejdå, men det känns alltid härligt att komma igång med dom gamla rutinerna, samt lite nya rutiner. Så först hade vi metorstid då vi fick en massa tråkig info, som man redan visste om, en del iallafall. Och runt klockan 10.00 skulle vi träffas i idrottshallen för att spela brännboll. Vilket både jag och Emma avstod. Satt och kollade på, samt åt en glass. Satt och pratade om verkligen allt! Från killar till glass typ? Och runt halv 1 började vi med vanliga lektioner. Första lektionen blev engelska med Marie! Då vi fick böcker skrivhäfte osv, plus en LÄXA, FÖRSTA dagen. Helt sick.. Men som tur va det en läxa på att kunna hela engelska alfabetet, vem kan inte det? ;)
Sedan hade vi no, med en ny lärare. Sven-Ove. Visserligen går det väl en del. "ryckten" om honom, men tycker inte man ska döma en person så snabbt. Utan i slutet av lektionen så var hela lektionen helt okej! Han berättade och beskrev bra, så jag är hel nöjd!

Efter skolan var det bara hem och slänga i sig mat och packa, sedan iväg till samling i Tanum. Så runt halv 6 åkte vi ifrån Tanum till Kungshamn för att spela match. Jag som är "halv" sjuk, ont i halsen, hostar, åkte med ändå och gjorde det jag kunde. Så kom hem med oavgjort. 0-0. Bättre det än förlust!

Så nu har ja duschat och krypit ner under täcket för att sova, men innan ska jag ta tag i lite grejer.

P U S S & K R A M !


Dag 1- 10 fakta frågor om mig själv + en bild i då och nu.

 
* Mitt namn är Rebecka Ofelia Kristiansson. 
* 15 år snart, fyller 27 Dec. 
* Jag är inte hel svensk, min pappa är från El Salvador. 
* Jag spelar fotboll och gjort i 5 år? 
* Hatar spindlar och insketer över huvudtaget.
* Jag älskar godis. 
* Älskar sommaren, då sol och bad
* Har aldrig åkt flygplan.
* Jag vill till Spanien, Tunisien, och London. 
* Älskar mina kompisar! 
 
 
 
 
 

Godnatt!

Äntligen är det sovdags!
Känns lite sådär pinsamt att lägga sig redan, men ska man vara fräcsh imorgon så får man helt enkelt tåla det.
Men bloggar imorgon på morgonen!


Lista!

Eftersom jag är så dålig på att uppdatera så tänkte jag försöka göra en lista så jag har något att blogga om varje dag! 
 
 
 
Dag 1- 10 fakta frågor om mig själv + en bild på dig i då och nu. 
Dag 2- mina bästa vänner
Dag 3- vad kommer jag sakna mest med sommaren 2012? 
Dag 4- Något jag hatar. 
Dag 5- Dagens outfit
Dag 6- Min dröm resa 
Dag 7- Det här har jag ätit idag
Dag 8- mitt bästa klädesplagg i garderoben
Dag 9- om jag fick 10 000 skulle ja... 
Dag 10- det här ska ja bli när jag blir stor. 
 
 
 
det får räcka för denna gången, så kör jag längre en anna dag! 

Gud..

förlååt!
Hela dagen har gott och har inte hunnit med ett ända blogginlägg. Det är hemskt
Har varit ute och hjälpt mamma & pappa hela dagen, vilket betyder TRÖK. Men eftersom jag måste "hjälpa" till hemma så var det inget att gnälla över. Så har varit ute ungefär hela dagen och arbetat, och nu har jag fixt kvällsmat till resten av familjen. Så nu hoppas ja att jag kan få "ledigt" det sista. 
 
I morgon är det Måndag, och det är första skoldagen! :o 
Kanske låter lite galet, men jag vill faktiskt till skolan? Visa vad just jag går för! Men serriöst, visa alla andra att jag kan allt det dom andra kan! Men inte bara det, utan verkligen träffa alla vänner, var ju åratal sen man såg alla vänner, känns det som!
 
Snart ska jag ta fram naglacksbortagning och ansiktsmask osv. Ha en "mini tjejkväll" med mig själv. Alltid lika roligt! Haha! Men ska fixa tidinställda inlägg också innan sängs, så nu får jag öka lite granna. 
 
 
 
(sorry, google bild.) 
 
 
 
P U S S & K R A M ! 
 
 

Rabbalshede marknad!

Kommit hem från både Matilda och Rabbalshede marknad. 
Eftersom det har regnar, (vilket de gör lite nu med) så ville vi inte gå så länge på marknaden. 
Gick och gjorde de vi skulle, och sedan träffade vi en "massa" folk som man pratade med osv. 
Träffade även mina kusiner som var ett bra tagsen man såg, as roligt! Sedan träffade vi Hjalmar, Erik, och efter ett tag kom Sebbe. Som vi gick runt med typ resten av tiden där. 
Åkte dit med Stina och Matilda som heller inte hade lust att vara där hela dagen. 
Marknaden är inte ens rolig längre, samma saker år ut år in.. 
 
Men nu ska jag ladda ner film och kolla film så ni får ha det bra, så bloggar jag sen. 
 
 
 
XoXo.

God Morgon! ♥

Sovit gott? - Har sovit som en gud i men ny bäddade säng! Vaknade halv 10 ungefär av min bror gick utanför rummet. Så gick upp och käkade frulle, borstade tänderna, och klädde på mig lite slapp kläder. 
 
Dagens planer idag var egentligen att vara hemma och ta det lungt, städa rummet lite osv. men för 5 minuter så fick jag ett sms av Matilda. Så kommer Matilda ner en sväng och så får vi se vad som händer! Sen får vi se vad  som händer senare på eftermiddagen/kvällen. Dyker alltid upp något oplanerat. 
 
Men nu ska jag fixa lite tidinställda inlägg under dagen. Låter det bra? Tycker jag allt. 
Älskar er tjejer! 
 
 
 
P U S S & K R A M ! 

GossipGirl!

Äntligen är jag hemma, och kan ta det lungt. Var hos Stina förut och hämtade min cykel som stod där. 
Så nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på film, men innan det ska jag ner och fixa mig så är det bara att somna sen. 
 
 
P U S S & K R A M ! 

Ojojoj..

Ber om ursäkt att det inte har kommit upp inlägg under dagen! 
 
Men som ni vet så var Stina här från igår tills idag! Riktigt längtat efter den tjejen. Först åkte hon till Spaninen och då var jag hemma och var ledig, sedan åker jag till Frankrike och då är hon hemma, så har blivit att vi inte har träffats, så nu tog i en "lång helg" tillsammans, och gjorde de vi gillar att göra! SHOPPA + FOTBOLL! 
 
Så idag vaknade vi upp halv 11, men låg kvar tills klockan var 11 ungefär. För sent att gå upp alltså. Det är skola snart och då går man upp kvart över 6 och nu går man upp 11, hallå? nej, blir att sätta klockan på 08.00 dom sista dagarna. Iallafall, så gick vi och käkade lite frulle, som satt gött i magen. Direkt efter det gjorde vi iordning oss och sedan började jag röja upp lite på rummet. La oss sedan och kollade på Johan Falk - GSI. Så sjukt bra filmer!  
Det var ju så fruktansvärt varmt ute idag? Så vi visste inte vad vi skulle göra, utan la oss inne istället. 
Och runt klockan 4 kom hennes pappa och hämtade henne.
 
Hoppade in i duschen och gjorde mig ren och fräsh. Hårinpackning och raka benen, osv. Och nu ska jag fixa naglarna och ögonbrynen, så är jag strax färdig! 
 
 
 
(Obs, ni får bilderna på kläderna en annan dag, eller ikväll!)  
 
P U S S & K R A M !

Godnatt!


Kvällens planer!

God kväll alla bloggläsare! 
 
Sitter just nu helt forever alone på Stinas rum och väntar på henne. Nere och fixar lite granna, så tänkte slänga in ett inlägg om kvällen. 
Som jag har skrivit på några andra inlägg så var vi ju på Nordby, och efter skulle vi egentligen åkt hem till lilla mig. Men som vi har hört från alla olika håll så var det match i Grebbestad för A-laget. Så både Stinas mamma och pappa + broder skulle ner och kolla, så vi tänkte dra ner med och kolla. Så efter matchen, kör hennes familj hem oss till mig! Och där tillbringar vi natten och morgondagen. 
 
Ni ska även få upp ett inlägg på kläderna som jag köpte idag! 
Men nu ska jag fixa mig lite inför kvällen och sedan så blir det väl att chilla lite granna! 
 
 
P U S S & K R A M 

Miley Cyrus!

En helt galet snygg brud, och självklart en av mina förebilder. Helt otroligt snygg. Hennes hår, det är ju helt magiskt. Fast nu suger det att hon har klipp det och färgat det blont..
Men bara kolla på henne, hela hon är snygg! 
 
 
 
 
 
Så sjukt snygg! :o 

Fransar

Har blivit helt förälskad i frans grejer. 
Men har två speciella grejer som jag verkligen älskar, och det är fransbikinin och fransskorna. 
 
 
(sorry, liten bild) 
 
 
Det är så galet snyggt! 
Till ett par shorts, och snyggt pösigt linne till, några smycken till och ett par briller och outfiten är snygg! 
 
 
 
 
 
 

Facebook VS Instagram ?

 
Allvarligt, va tycker ni?
Själv tycker jag att facebook har ballat ur totalt. 
Inte ens intressant längre. Förr va det helt anorlunda. Nu är det bara en massa skit. 
Som "Gilla om du skulle vilja ha på dig det här" eller "Gilla om du vill bli en av Sveriges Hetaste" 
eller "Gilla och jag skriver hur söt du är från 1-10) Hallå elle? Suger så himla hårt? 
 
Instagram, är ju totalt helt mycket roligare. 
Lägger upp bilder, på vad som helst? Och ser va andra gör, hålla konkakt, kolla på alla kompisars bilder, och massor mer? Det är inget negativt med det! 
 
 
P U S S & K R A M ! 

On The Way!

Sitter i bilen påväg mot nordby med bästavän! Så längtar bara tills att vara framme nu, och man ska kunna börja shoppa! :D

Senare kommer det upp bilder! :D
P U S S & K R A M


SHOPPING TODAY!

God morgon! 
Sovit gott? - Har sovit själv som en gud, brevid Stina inatt. Vaknde för 20 minutersen ungefär. Så ska snart ner och äta lite frukost, fixa oss osv. Sedan runt klockan 12, rullar bilen mot Nordby! Gaaah, va taggad jag är för shopping! 
Ska shoppa en massor idag! Pengar ska rulla, men inte för mycket! 
Kommer komma upp tre tidinställda inlägg under dagen, och sedan får jag fixa lite när jag kommer hem. 
Efter Nordby, kör Susanne hem mig och Stina till mig. Vilket innebär att Stina ligger över hos mig tills Torsdag. Awesome! 
Kommer upp inlägg när vi är på nordby från mobilen, eller så kommer det bilder ikväll istället. We will see! :D 
 
 
P U S S & K R A M 

Tillbaka! :D

Äntligen tid att blogga. Var ett tagsen vi sågs. Varit i Frankrike, vart "sjuk", inte lust att blogga, osv osv. 
Men "äger" man en blogg, får man vara duktig och ta hand om den. Så nu ska jag börja komma igång igen med bloggen. 
 
 
Som ni vet var jag i Frankrike (Taizè). 
Veckan där har varit helt magisk. Tog 23 buss timmar ner, riktigt trök. Men att komma dit va en riktigt upp levelse! Otroligt fint, vackert, och ja helt magiskt! Träffade en massor med nya människor, från ja gud vet, både från Tyskland, Polen, Uppsala, Åkers, Umeå, Australien, Norge, osv. Helt otroligt. 
Men det "tråkiga" va att det va Sverige vecka, så det var kanske 75% svenskar? Men roligt det med, ska inte klaga nu. Men om ni har chansen att åka dit, så åk med, du kommer inte ångra dig. Det gjorde inte jag. 
 
Vi blev indelade i grupper, så det var olika folk i olika grupper. Jag och en kompis kom med två från Australien, två från Polen, två från Umeå, och två från Tyskland. Alla var jätte snälla. Det bästa med det är att alla är verkligen öppna om allt, med alla! 
 
Utanför grupperna träffade vi även massor med andra folk också, och hade några grannar, som kom från Åkers, där träffade vi både tjejer och killar, och alla var hel mysiga! Fick kontakt med en kille som verkligen va hur trevlig som helst! Hel go!
Vi satt och pratade om ingenting, eller va vi har gjort innan detta, och vaför vi kom till Taizè osv. 
Bara pratade på, var öppna om allt för varandra, kändes hur härligt som helst. 
Om man skulle träffa någon i Sverige, skulle det inte alls vara samma sak, tro mig. Inte första gången iallafall, kanske 75 gången. 
Men riktigt härlig vecka!
 
 
 
Och dagen idag då?  
Vaknade upp klockan 9 utan att ställa klocka eller något. För tidigt. 
Men låg kvar i sängen och tog upp datorn, kollade ett avsnitt av GossipGirl. och klockan blev 11.00. Då jag gick upp och hoppade in i duschen, tog på mig en jumper, och la mig i sängen igen, kollade på ett ännu ett avsnitt av GG. Klockan blev 12-00, då jag gick ner och tog fram frukost. 
Så käkade frukost runt halv 1. Slänge i mig en macka, och började packa ner grejer, till att cykla till Stina. 
Så nu sitter jag hemma hos Stina. Kommer hem från Grebbestad precis. Fick med mig ett snyggt iPone skal och Stina en plånbok. Köpte även en varsin glass och gick runt en stund. Stannade och kollade på lite fotbollsträning också. Träffade bästavän, (Fransson). Snackade lite med han och sedan gick ner till Grebbestad igen! Där träffade vi Palm, snackade lite och runt halv 9 kom Glenn och hämtade upp oss. Så nu sitter vi båda framför varsin dator och bloggar. Haha, livet levererar! 
I morgon ringer klockan runt 09.00. Då det blir att käka frukost, fixa sig, och sedan rullar vi mot Nordby! 
Kan det bli bättre? Precis fått lönen från jobbet också, så det kan verkligen inte bli bättre! Överlycklig tjej! 
 
Men nu får jag sluta skriva, Stina väntar! 
Ska fixa lite tidinställda inlägg till imorgon bitti. 
 
 
P U S S & K R A M , S O V S Ö T T 
 
 
 

Hejdå Sverige och Hallå Frankrike!

God morgon alla morgonpigga! Sitter på bussen påväg till FRANKRIKE! Sitter och chillar med allt folk. Beräknas vara framme runt 6-7 i morgon på morronen. Härligt! Kommer komma upp ett inlägg till kanske eller så blir de inte så! Annars får ni ha de riktigt bra! Pussar!


Mitt tråkiga liv..

En liten rastlös tjej har inget att göra..


Livet enligt Rosa

Är det bara jag som är "barnslig"? 
 

Är det bara jag som verkligen älskar såna här filmer? Helt galet stört kär i Livet enligt Rosa! 
Har kollat på dessa filmer i år, och tröttnar aldrig på dom. Kom ihåg att nästan varje gång jag var sjuk, kollade jag alltid på Rosa filmen. Så söt film, (enligt mig då förstås) 
 
 
(sorry för liten bild..) 
 
 
 
 
P U S S & K R A M ! 

Dagens facelook och outfit!

USA tröja, vitt linne, svarta byxor, och fräschade upp det med smycken!


God natt bloggen!

Äntligen färdig med allt som skulle göras. Så nu blir de att lägga sig. Klockan ringer som vanligt halv 7 då det blir att dra sig upp! Som tur är det näst sista dagen, as skönt!


Skönhetstips♥

Är du också en av dom som vill ha det perfekta håret, helt enkelt drömhåret? 
 
1. Kom ihåg att toppa ditt hår så ofta de behövs (ca var 6-8 veckor brukar vara lagom om du har långt hår redan) för att motverka kluvna toppar och traskigt hår.  Det är många som tror att håret blir längre om man låter bli att toppa, men så är det inte utan tvärtom. Toppar du inte ditt hår så äter det upp sig självt och det blir absolut inte längre.
 
2. Använd även shampoo och balsam. Ta hjälp av din frisör att välja ut produkter som passar just dig. Känner du att du har ett riktigt skadat hår som behöver ordentligt med omtanke brukar jag rekommendera Caritas schampoo och balsam ur Radiance serien - de gör underverk för ditt hår. Försök även att inte tvätta håret varje dag, det brukar räcka med varannan eller var tredje dag.
 
3. Glöm för all del i världen inte bort att använda inpackning minst en gång i veckan. Detta gör du för att reparera ditt hår på djupet och samtidigt ge det en riktig fuktbooster. Låt gärna inpackningen verka en stund, ibland kan du till och med sova med den. Caritas Radiance balsamfungerar även som inpackning, hur bra som helst.
 
4.  Använd silkesdroppar. Silket har en otrolig förmåga att kapsla in fukt i håret, samtidigt som det reparerar håligheter och ger ditt hår en fantastisk lyster och glans. Jag använder alltid Farouks silkesdroppar, de är kanon.
 
5. Var sparsam med värme. Använd så lite värme som möjligt på ditt hår, och låt det vila helt och hållet ibland från plattänger och fönar. När du däremot använder dig utav dessa så kom ihåg att alltid använda ett värmeskydd tillsammans med det. CHI Shining Infusion från Farouk innehåller även det silke och gör ditt hår blankt och lent.
 
 
Peeling och Ansiktsmask
 
Peeling
En ordentlig ansiktspeeling bör du göra en gång per vecka. Fördela din peelingprodukt och massera ansiktet med lätta, fuktade fingrar. Skölj av med vatten. Peelingen gör att döda hudceller avlägsnas, huden blir slätare, renare och mjukare samt väl förberedd och mottaglig för efterföljande masker.
 

Här följer några riktlinjer för att du lätt ska kunna hitta en peeling som passar:

Fet hy som lätt blir blank och stora porer: Välj en lite rivigare scrubpeeling, som ger en fräsch och sval känsla, samt mattar ner huden och drar ihop porerna.

Finnar och inflammationer: Använd inte scrubpeeling utan välja en enzympeeling som ligger som en mask på huden och ”äter upp” döda hudceller.

Känslig hud, rosacea och eksem: Välj en skonsam enzympeeling.

Normal/ torr hud: Välj en mild scrubpeeling.

 

Ansiktsmask

Fördela masken i ett jämnt lager över ansikte och hals. Masken använder du upp till tre gånger per vecka och alltid efter peeling. Gärna samtidigt som din ögon- och/eller läppmask. Låt verka 10-15 minuter på väl rengjord hud. Rengörande masker sköljer du av med vatten och masker som är närande kan du låta verka över natten. Alternativt kan du ta bort överflödet med ansiktsvatten och därefter smörja in en passande creme.

 
 
 
 
Lite tips, som alltid är bra att veta? :D 
 
(sorry, för google bild) 
 
 
 
 
P U S S & K R A M ! ♥
 
 
 
 

Duktig tjej idag! ♥

Nu har jag precis gjort ett inlägg och lagt mig i sängen för kvällen. Klockan burkar ticka iväg snabbt när man sitter vid datorn. 
Men fick något konstigt ryck att jag skulle börja ta och ta hand om mitt rum, så har dammat och damsugat, och städat över huvudtaget. Riktigt snyggt blev det faktiskt. Så snart som möjligt ska vi hitta en snygg tapet och börja fixa mitt rum, riva ner den gamla osv. Så ska det nog bli riktigt snyggt! 
 
 
 
 
P U S S & K R A M ♥

Dagens inköp!

God kväll sötnosar! 

Dagen blev knappt så som jag trodde den skulle bli. Efter jobbet skulle jag egentligen till Alexandra, eller till Göteborg. Men det kändes så dumt om man skulle komma till Alexandra och sedan åka hem nån timma efter, så vi sa att vi skulle vara en annan dag, och längre. Så följde med mamma till Hamburgsund, där vi skulle hämta lite grejer, och så passade vi självklart på att gå in på Hamburgsunds skor! Få fick med mig ett par sneakers hem, för 400 kr. Helt okej och tack mamma! 
Sedan far vi direkt mot lilla Tanum igen, där mamma skulle klippa sig. Så jag gick ett litet ärende så länge, så köpte mig ett "finn medel" och en mascara. Va verkligen på tiden att köpa en ny mascara, har inte haft någon på evigheter. (inte för jag sminkat mig, men alltid bra att ha en.) 
 
 
En toppen dag med mamma! ♥

Dagens planer!

God morgon! Hur mår ni idag? - jag mår helt okej, lite trött men annars funkar det. Dagens planer ser ut såhär idag * jobb 09.30-13.30 * till Alexandra, eller Göteborg med mamma. * packa till Taizé. Det är bara 4 dagar kvar nu, innan jag åker till taizé, helt galet va jag längtar. När man inte kan sola ordentligt här så får man passa på när man är utomlands! :D


RSS 2.0