God morgon!♥

Första sovmorgonen på länge. Vaknade upp halv 11 och var klar vaken. Gick upp och käkade lite frulle och sedan hoppade in i duschen en stund. Så nu är man ren och fräsch♥ 
 
Eftersom alla, verkligen ALLA är och reser eller campar eller inte är hemma så får jag tillbringa dagen hemma och städa.. FML! 
 
 

New in!♥

Blir ett kort kort inlägg med bilder istället, ORKAR verkligen inte blogga. Ska lägga upp bilder på kläderna som blev köpta iår och idag♥
 
 
Klänning♥
 
 
Denna tröja, fick jag byta till en annan var trasiga allihopa.. ♥ 
så hade den i en anna färg och ett par nya tränings byxor! 



P U S S & K R A M ♥
 

Ojdå..♥

Oppss, klockan blev lite mycket nu tror jag. Dags att fixa mig och dra mig ner under täcket! Jobbjobb väntar och klockan ringer klockan 8.
P U S S & K R A M ! ♥


God kväll! ♥

Nu har jag äntligen tid att få in ett inlägg här.♥
Hela dagen har varit full med händelser. Varje timme ungefär. 
 
Men nu har jag suttit i ungefär över 1 timma och kollat busstider, väder och vad det kostar osv. Fixat med alexandra ocskå, fick hjälpa mig på traven. För nästa lördag är det bestämt. Då drar vi till Liseberg! Underbart, härliga gänget också, ännu bättre lixom. Love! 
Blev lite strul hit och dit, men hittade tåg tider tillslut, vilket kändes bra. Allt är antecknat och klart för lördagen. Bara lite små grejer kvar. 
 
 
Annars har jag haft fullt upp på dagen som vanligt. Jobbat från halv 11 till 2. Inte så länge, men alltid något. Skönt att inte jobba så länge heller. Så i morgon är sista dagen för denna veckan. Det enda negativa är att man får gå upp tidigt och de inte finns så mycket för mig att göra. Men annars är det ganska lungt. 
Efter klockan 2 stannade jag kvar i Strömstad i ugefär 1 ½ timme och satt och chilla lite forever alone. haha xd Men efter en stund gick jag in i lite butiker och kollade och så, och efter ett tag kom mamma och pappa. Hämtade upp mig, så åkte vi och käkade. Åkte och lämnade pappa vid en båt, för att malla, så mamma och jag gick på stan i typ en kvart, för han blev klar. Sedan var det lite shopping dags. Hittade ett par GRYMT snygga byxor, men ej i min stolek. Sad face!
 
Så åkte hem med ett ledsamt ansikte och åt kvällsmat. Runt klockan 6 kom jag på att jag skulle varit på träning. Ajdå.. Känner mig jätte hemsk. Har inte tänat på nästan EN månad. Det är kris i mitt hus, verkligen! I morgon blir det ut och springa skulle jag tro, ett måste! Och måste träna mer nu, annars kommer inte figuren bli så snygg iår. SKÄRPNING! 
Så eftersom ja missade den och inte hittade några byxor som jag var i behov av NU. Så åkte vi till Sportshopen i Grebbestad. Där hittade jag lite allt möjligt! HAPPY FACE! :D 
Jag har växt en bit på brädden så alla mina byxor har blivit försmå. Sad face igen.. Men fick mig ett par nya och två tröjor och en klänning. Så blir jag allt glad igen! Tråkiga var bara att den tjocka tröjan inte var hel, utan en massa trådar som hängde, så mamma ska åka och byta den i morgon. 
Om man lägger ut typ 400 kr på en tröja vill man gärna ha en hel tröja. Men jo tack! 
 
 
Så ja, dagen har varit tummen upp! :D
Bilderna funkade inte att ladda upp just nu, sepe. Så ni får upp dom imorgon bitti. 
 
 
 
 

Dagen♥

Ledsen för inget bloggande idag, men har helt allvarligt glömt att blogga och jag kom på det nu. Yeye, bättre sent än aldrig.
 
 
Som sagt, det var andra dagen på jobbet. Funka finfint hela . Det ända "felet" är att man måste gå upp såååhääär tidigt. (klockan 8). Mardröm är det, men som sagt. Vill man tjäna pengar så då får man lida. 
Dagens uppgift var att hjälpa dom kunder som var där och sedan klippa till tyg, ta kassan. Fatta BALLT?! Känns så himla proffsigt att stå i kassan och ta betalt. THE QUEEN! Haha, kanske överreagerar en anning, men ändå!
 
 
Så nu längtar man tills tredje dagen på jobbet. Alltid lika spännande. 
Verkar som John Blund kommer till mig nu, så Godnatt på er alla söta
Bild repris... 

Första dagen på jobbet! ♥

Morgonen såg ut ungefär såhär. 
Vaknade av klockan som ringde kl  08.00. Gick upp och gjorde mig i ordning och runt 9 åkte vi till Konsum och fyllde på mitt busskort med 200 kr, därefter mot busshållsplatsen och väntade i 20 minuter, När bussen kom, släppte mamma av mig och jag gick på. Kom till Strömstad runt halv 11, då jag gick till jobbet. 
När jag kom dit lämnade jag alla mina grejer inne i personalrummet och sedan möttes upp av en som hette Mailn och Maj. Jätte trevliga båda två. Så dom hjälpte mig och visade vad jag skulle göra osv. Efter en stund runt 1 någon gång, så visade Ia mig kuddrummet och där fick jag lära mig lite granna. Runt halv 13.20 gick jag mot bussen igen, och 13.50 kom den.  Åkte buss hem och där mötte mamma upp mig. Där ifrån åkte vi raka spåret till Matilda. Så mamma släppte mig där en stund och runt 6 kom mamma och hämtade mig.♥
Helt okej dag faktiskt. Så nu ser jag fram emot i morgon bitti.
 
 
 
Men nu ska jag fixa mig, och lite så tills i morgon♥
Super fina Matilda! ♥

Sova, ja tack!♥

Precis kollat klart på "Johan Falk" filmen. Så sjukt bra, hela den serien är GRYM!♥
 
Nu blir det sanrt iallafall dags att göra sig i ordning och upp tidigt för att hinna med bussen till Strömstad. Jobb jobb hela veckan. Yes! Så inte taggad att gå upp tidigt, men har jag något val? Tjäna pengar vill man ja, då får det gå! Så hoppas allt blir bra. Jobbar trots allt bara 4 timmar så det blir bra! 
Hoppas Margarete är där också, så går tiden lite snabbare! 
 
Men yes, det var lite om morgon dagen. Bloggar mer om hur det har gått på jobbet i morgon eftermiddag.
 

Hemmaa♥

 
Skärpning som gäller nu, ledsen att det inte har varit så mycket uppdatering på två dagar, men har försökt att uppdatera. Men eftersom blogg.se appen på mobilen inte funkar (sepe) och håller på att göras om.
 
 
Riktigt skönt att komma hem nu! Varit full fart varje dag, och varje minut.
Tillbringade gårdagen och morgonen idag hos bästavän. Sista dagen vi träffas nu på en vecka.. Känns hemskt! Hon åker iväg i en HEL vecka, och jag är kvar här, jobbar och saknar henne redan. tänk då om 3-4 dagar?! 
Kollade film, och chilla så mycket som de gick, spelade in endel onormala filmer också. Haha, så himla sköna!
Så hela dagen/natten har varit riktgit bra! ♥
 
 
Gör det lite jobbigt för er, men ni får faktiskt vrida huvudena!
 
 

Glad midsommar!

Glad midsommar på er alla söta!

Påväg mot Dingle, för att "fira" midsommar. Äntligen blir det jordgubbar i massor! Love på det! Runt 7 hemma så är det brännboll på gärdet (stavning).
Får se om man hinner dit!

Känns jätte konstigt att åka till Dingle och bästavännerna är hemma eller påväg till Stenungsund..
Men snart får vi träffas vänner!



Dagens arbete- chek!♥

Kommit hem från dagens arbete♥

Var där vid 10 och möte upp Jacob som skulle visa oss va vi skulle göra. I 3 timmar stod vi och plockade ner kunders varor i påsar och gjorde kön snabbare. Sanna & Lollo, Richard och vi var helt slut efter att ha burit en massa väskor osv. Men allt annat var super! Vi gjorde det vi gjorde och fick 125 kr i dricks av alla som vi hjälpe. Snälla folk♥
Alla köer var FULLA med folk, och det gick hur långt som helst med kö, fanns knappt några kundvagnar att ha för att handla med. Så packa ner varor och köra bort små korgar va jobbet♥


Så snart ska jag iväg till Strömstad och lämna lite grejer osv. Blir nog bra.
Bloggar mer när jag kommer hem.




P U S S & K R A M ♥

God kväll♥

Precis kommit hem från grillkvällen♥

Snacka om underbara folk, och en underbar kväll. Musiken stod högt i högtalarna och vi chillade som vanligt♥ Som jag sa blev det mycket skratt & prat. Vilket vi gillar, right? Alla grillade sina saker förutom jag, för jag orka inte grilla.. Va ska man skriva? Det var helt enkelt U N D E R B A R T ♥

image description

Kvällens outfit♥

Såhär blir "kvällens" outfit♥ Inget extremt, bara chill.♥



Kvällens planer♥

Sitter på rummet och "taggar" med hög musik i högtalarna♥


Runt klockan 6 åker jag med mammi upp till Tanum och där släpper hon av mig vid grillfesten!♥
Kommer bli as mysigt. Fullt med folk skulle jag tro, och det är super! Mycket skratt och mycket prat lär det bli. Hoppas bara det är lika mycket sol som de är nu.♥


Så nu ska jag börja fixa mig, hoppa in i duschen och fräscha upp mig.
Blev ett litet kort inlägg, men bättre än inget iallafall.


P U S S & K R A M ♥



Tips♥

När jag var på en liten "semester" så var vi inne på någon som hette "Hem&Bygg". Där det finns allt från hårprodukter till tyger. Jag hittade lite grejer till mig där till kroppen. Och har prövat båda grejerna, och tycker dom är super bra.




Vanilla- Body Butter♥

En riktigt bra produkt. Älskar den verkligen!
Jag har den efter jag har duschat och nyrakade ben.
Benen blir mjuka och alldeles lena. Underbar känsla!
Jag vet inte riktigt vart ni kan hitta den, men om ni ser den så köp den. Det är värt!



HERBAMEDICUS- HAND & NAGEL CREME♥

En riktigt bra creme detta också, fast til händerna.
Mina händer va sjukt torra innan jag köpte denna creme. Och har med mig den överallt. 
Händerna blir så himla lena och mjuka, och det är riktigt bra för naglarna. Blir starkare och hårdare.




P U S S & K R A M ♥





Sommarkläder♥

Blivit förälskad i dessa kläder. Snart är dom mina!♥










G I L L A R I N T E !

Godmorgon!
sovit gott? - själv har jag sovit sådär. Nu på morgonen hade jag världens läskigaste mardröm. Vaknade upp med att jag grina, och fick panik. Så nu vill man verkligen inte sova mer. Den personen som var med betydde guld, men nu...inget.

---

Idag är det onsdag och har inte planerat förutom ikväll. Då jag ska på grillkväll. Mysmys! Kan hända att jag åker till Strömstad idag igen, man vet aldrig..
Men då blir det nog med mammi!
Fixa lite med jobbet osv, så detta ska nog bli bra!

P U S S & K R A M!


Rolig kväll med mig själv♥

Om man har tråkigt på en sånhär fin kväll så sätter man sig vid datorn och sjävklart tar upp "YouCam".
Älskar verkligen det "programmet".
Bjuder på lite oseriösa bilder♥









Toppen dag!

God kväll alla fina människor♥

Dagen har verkligen varit jätte skön, och full med en massa nya minnen.
Åkte upp till Tanum runt klockan 8, och väntade på bussen i 15 minuter, någon sånt.
Kom till Alexandra runt kvart i 9, och hjälpte henne och fixa lite granna i rummet, och sedan åt vi lite frulle. Runt 10 halv 11 tog vi och hennes mamma en tur med bilen. Först till Veddö, där det var meningen att vi skulle fotografera. Så gjorde vid det, och fick väl en del bra bilder. Efter att ha gått en lång bit, enligt mig och Alexandra så gick vi mot bilen och åkte hem en kort sväng och sedan mot Strömstad. Där gick vi runt och hade det allmänt chill. Riktigt mysig dag med bästavän, och Annica♥


En massor med bilder kvar, men några bilder får duga.♥


P U S S & K R A M ! ♥

Börjar blogga här igen!

Detta blev som en bloggpaus. Som ni vet så bloggade jag på en annan blogg innan, men tyckte inte om själva nattstad. Så tänkte fortsätta på den här bloggen i fortsättning.
Ledsn för det är så rörigt, men ska bättra mig och så ska jag blogga här resten av "tiden".


Dag 2- Dessa bloggar läser jag.

Jadu, vilka bloggar jag läser. Haha, läser en del varje dag.
Men det är ju först och främst mina närmsta kompisars bloggar, sedan är det olika.


stinamaria.bloggplatsen.se

happyhours.devote.se

brahmis.webblogg.se

fridanicolina.wordpress.com

juliahofsweden.blogg.se

kenzas.se

kissies.se

meisy.blogg.se

mooollys.se


Och en del till, men orkar inte skriva upp alla.


7 dagar kvar..

Tills sommarlov. Helt otroligt så snabbt de har gått. Nu längtar man sjukt mycket till sommarlovet, då man kan dra ner till Göteborg NÄR man vill och vara på Liseberg, shoppa! Och så sjukt mycket annat, ligga på stranden hela dagen lång osv osv.


Men som ni vet har jag ju inte fixat någon header här, för det funkar inte.. Så en kompis har fixat en header till mig men på annan hemsida, så snart kommer jag byta över till den, men då är det bara att läsa den i stället! Pöss!


Dag 1- Dagens outfit.

Eftersom vi var lediga och inget speciellt hände så gick man runt i mjukis och hade de allmänt chill.


försöker igen!

Haha, som ni kom ihåg så hade jag en lista för någon vecka sedan eller något liknande.
Ni såg nog inte så mycket av den, eftersom jag aldrig skrev dagarna. Haha.. Så tänkte försöka en gång till och kolla om det blir bättre. Men det får vi allt hoppas på.


Dag 1- Dagens outfit.

Dag 2- Dessa bloggar läser jag..

Dag 3- Vad skulle jag göra om jag fick 1 miljon.

Dag 4- Min högsta dröm.

Dag 5- Tio saker jag gör varje dag.

Dag 6- Min morgon.

Dag 7- Det bästa jag vet.

Dag 8- Vänner jag verkligen litar på.

Dag 9- skillnad mellan förr och idag?

Dag 10- Vad köpte jag senast?

Dag 11- Mitt bästa minne.

Dag 12- Detta saknar jag.

Dag 13- I min handväska.

Dag 14- Min favorit plats.


Lite grejer osv..
Får ta och hålla tummarna nu då, på att allt ska funka!




Sista showen igår kväll!

Inget bloggande igår, jag vet.
Men har haft en massa "shower" hela dagen och haft fullt upp.

Men det har varit riktigt roliga år tillsammans med er 9:or. Nu ser man inte er på ett tag, och kommer sakna alla så enormt mycket. Showerna kommer inte bli detsamma nu. Allt kommer kännas så tomt utan er.
Men nu har jag själv ett år kvar på showbiz, och måste verkligen njuta så mycket det går av den tiden. Ett måste!
Igår kväll var showen helt underbart bra!
Alla har kämpat som jag vet inte vad, men otroligt grymma!


Kommer upp bilder från dagen igår.


VINST!

På väg hem från en underbar match!
Vinst med 4-1, känns riktigt bra!
Alla kämpade otroligt bra och var super duktiga!

Hade showbiz uppvisningar idag också.
Gick väl inte så bra det första för mig, men andra gången gick det väldigt mycket bättre!
Så nu taggar vi upp oss tills imorgon med sov morgon tills halv 11.
Så efter första showen blir det att dra till pizzerian med bästa showbiz gänget!


Livet är en gåta, för svår att förstå sig på.

Du är det bästa som har hänt mig.


Ny vecka i morgon och nya tag!
Känns så himla härligt att komma till skolan och känna att det inte blir några lektioner på ett tag. Underbart!
Veckan kommer se ganska lung och skön ut, men mycket att göra på dagarna ändå.
Har mycket inom "Showbiz" nu i veckan.


Måndag- Showbiz show, x2

Tisdag- Showbiz show x2

Onsdag- Ledig!

Torsdag- skolan..

Fredag- skola..




Ännu en gång..

Ledsen för att det inte blev mycket bloggande igår.
Men här kommer lite bilder från dagen igår.


image description
image description
image description
Älskar er bruds!
image description
image description
image description
Köss!

Mot Göteborg!



Just chilling!

Städat klart rummet precis. Röjt undan en massor med kläder som låg på golvet och packade ner showbiz väskan tills måndag, gått ner med all smutstvätt osv.
Ikväll blir det bara att chilla, sitta vid skype skulle jag tro, eller något liknande.
Så snart ska jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning. Raka benen, hår inpackning och ansiktsmask på osv.
Sedan fixa i ordning håret så jag slipper göra så med med det i morgon. Funkar always!

Har inte så mycket att skriva så får la bli bra såhär.





Bjuder på några bilder ensån här fredag kväll.


Lalala..

Kom hem för ungefär en halv timme sen, exakt. Äntligen fixat mig ett pass + ID-kort som var på tiden. Så nu väntar Frankrike! :D

Fixade två jävla prov idag, så nu slipper jag göra dom när jag kommer tillbaka till skolan efter lovet! Känns riktigt bra och så gjorde jag sista läxan. Är man bra så är man, nej nu skojja jag allt!
Men ikväll blir det chilla som bara den, och fira min kära bror!
Imorgon drar jag till Göteborg med bästa bruds. Taggad till tuuuseeen!



Fredag 1 Juni!

God morgon!
Vaknade upp för 1 timma sen exakt.
Sa grattis till min bror och sedan började jag fixa i ordning mig.
Satte på mig ett par byxor och en stickad vit USA tröja och en slarvig boll på huvudet. Gick snabbt och kändes bekvämt.
Sen idag ska jag fixa två "muntliga" prov med Victoria. Så hoppas nu ja kan det och jag klarar det. Så blir allt bra!
Sedan sista läxan idag också! Woooo!

Efter skolan blir det åka till Strömstad och fixa ett pass to me! Och efter så blir det att fixa rummet göra klart allt tills imorgon för då drar jag, Alexandra, Stina och Johanna till Göteborg!
Älskar er bruds!
Där kommer vi tillbringa hela lördagen, och det gillar vi!


RSS 2.0